Подходящи рецепти, споделен опит и съвети, начин на живот
28 Апр 2017, 11:32
renetka написа:Откъде се купува този уред и работи ли както трябва. Много обичаме вкъщи да си правим задушени зеленчуци или пък на скара. Много е полезно
Това, за което говорят го има по домашните потреби, в Кауфланд също, но както е посъветвала Kauda с гивгир метален е най-добре, тая пеперуда много се деформира.
А за най-големите почитатели има и уреди на ток,които готвят на пара, много по-удобно и по-лесно.
28 Апр 2017, 14:04
И аз се замислям за уред, но от друга страна си казвам, че няма нужда, защото и сега се справям достатъчно добре.
28 Апр 2017, 15:17
Мисля да пробвам с елда, когато я варя винаги я преварявам, някой пробвал ли е и с нещо друго зърнено?
02 Май 2017, 15:19
Malina написа:renetka написа:Откъде се купува този уред и работи ли както трябва. Много обичаме вкъщи да си правим задушени зеленчуци или пък на скара. Много е полезно
Това, за което говорят го има по домашните потреби, в Кауфланд също, но както е посъветвала Kauda с гивгир метален е най-добре, тая пеперуда много се деформира.
А за най-големите почитатели има и уреди на ток,които готвят на пара, много по-удобно и по-лесно.
О, много благодаря.
02 Май 2017, 16:21
Ако се използват ще е добре да е уред. ;)
19 Юли 2017, 09:42
за да е уред, трябва да се готви поне 4 пъти седмично на него, иначе не си струва купуването на такава джаджа, а повечето не предпочитаме ли да ядем пържено или печено?
24 Авг 2017, 11:18
Има едни хлебчета, които са много характерни за японската кухня, те могат да се приготвят на пара, което ме навежда на мисълта, че на времето като деца си правихме хляб на пара!
17 Юни 2019, 10:02
Почти всичко. Приготвяла съм и месо, става много крехко.
Powered by phpBB © phpBB Group.
phpBB Mobile / SEO by Artodia.