Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
29 Май 2017, 13:49
Родителите като цяло не обичат да прекарват време с децата си, все си намират други занимания. Не казвам, че съм по-различна. Бившият ми мъж изобщо не обръщаше внимание на дъщеря ни, сега е по-добре, имам нов мъж, второ дете, но и той като всеки човек си гледа неговото дете, няма близост с дъщеря ми почти никаква.
20 Дек 2017, 11:43
Повечето татковци забравят за децата си, в началото са им много малки, после са им много досадни... малко са такива, които самоинициативно да решат да прекарат време с децата си извън дома.
09 Яну 2018, 10:20
Голяма част от татковците не прекарват никакво време с децата си. Основната грижа за децата е на майките, а татковците минават от време на време, направят нещо забавно и станат любимци, а реално грижите са само и единствено от майките.
Бащите дори не се сещат сами да изведат децата си на разходка, ако майката не ги е навикала предварително, за да ги накара да излезнат!
30 Яну 2018, 12:11
защото сме свикнали да знаем, че децата саа отговорност на майките. Но когато тръгнат да се развеждат, най ми е интересно,как бащите предивяват желание те да вземат децата, при положение, че почти никакво внимание не им обръщат! Но само и само да направят на инат на жената!