27 Юли 2015, 16:38
27 Юли 2015, 17:00
27 Юли 2015, 17:24
Pacienti написа:Няма по-смешно нещо от тъп мъж с претенции.
28 Юли 2015, 09:53
Malina написа:Pacienti написа:Няма по-смешно нещо от тъп мъж с претенции.
Такива са много! Имаше един който ме сваляше, милия не знаеше как се живее на тая земя, но беше голям разбирач, още с джобни от родителите си.
28 Юли 2015, 10:19
28 Юли 2015, 11:55
Yunona написа:Охх, пораснах достатъчнои вместо да ставам по-компромисна личност, нетърпимостта ми към някои факти се засилва все повече и повече...
Някой по-нагоре каза - мразя мъже с неоснователни претенции. Ето това ме изкарва от нерви и мен - той е с телосложение на чувал, но непрекъснато отбелязва дефекти по женските фигури; много разбира от бизнес, политика и т.н., а житейската му реализация е повече от скромна; очаква отношение като към изискан клиент, а държанието му е на границата на простащината... Скандалджии, псевдомъжкари... ужас. Мразещи децата и животните - също.
Друго - стиснат мъж. Кошмар. Един мъж трябва да проявява щедрост и да го прави естествено (не става дума за ходене по скъпи ресторанти и зашеметяващи подаръци... знаете какво имам предвид - онези жестове, на които е способен само джентълменът по душа:))
Мъже, които нямат базови домакински умения.
Във външния вид - нечистоплътност във всичките и форми, странни израстъци тук и там (коси, нокти), неумение за елементарен подбор на облекло (съобразно повода) и т.н.
Дълго стана
28 Юли 2015, 12:00
28 Юли 2015, 12:29
Nightmare написа:Yunona написа:Охх, пораснах достатъчнои вместо да ставам по-компромисна личност, нетърпимостта ми към някои факти се засилва все повече и повече...
Някой по-нагоре каза - мразя мъже с неоснователни претенции. Ето това ме изкарва от нерви и мен - той е с телосложение на чувал, но непрекъснато отбелязва дефекти по женските фигури; много разбира от бизнес, политика и т.н., а житейската му реализация е повече от скромна; очаква отношение като към изискан клиент, а държанието му е на границата на простащината... Скандалджии, псевдомъжкари... ужас. Мразещи децата и животните - също.
Друго - стиснат мъж. Кошмар. Един мъж трябва да проявява щедрост и да го прави естествено (не става дума за ходене по скъпи ресторанти и зашеметяващи подаръци... знаете какво имам предвид - онези жестове, на които е способен само джентълменът по душа:))
Мъже, които нямат базови домакински умения.
Във външния вид - нечистоплътност във всичките и форми, странни израстъци тук и там (коси, нокти), неумение за елементарен подбор на облекло (съобразно повода) и т.н.
Дълго стана
Та какво казваш, имаш ли си гадже?
28 Юли 2015, 12:36
28 Юли 2015, 16:07
dessiblond написа:Malina написа:Pacienti написа:Няма по-смешно нещо от тъп мъж с претенции.
Такива са много! Имаше един който ме сваляше, милия не знаеше как се живее на тая земя, но беше голям разбирач, още с джобни от родителите си.
Стигааа... нямате право да им се подигравате, въпреки че аз самата се смея, докато чета тези неща![]()
но смятам, че са по-скоро за съжаление, отколкото за смях