Правила на форума
Добави отговор

Re: Дами, кои са нещата, които ви отблъскват в мъжете?

27 Юли 2015, 16:38

Има хора, на които просто дъхът им е кофти, или просто са им развалени зъбите независимо миенето, а и цигарите са сериозен фактор.

27 Юли 2015, 17:00

Няма по-смешно нещо от тъп мъж с претенции.

27 Юли 2015, 17:24

Pacienti написа:Няма по-смешно нещо от тъп мъж с претенции.

Такива са много! Имаше един който ме сваляше, милия не знаеше как се живее на тая земя, но беше голям разбирач, още с джобни от родителите си. :lol:

28 Юли 2015, 09:53

Malina написа:

Такива са много! Имаше един който ме сваляше, милия не знаеше как се живее на тая земя, но беше голям разбирач, още с джобни от родителите си. :lol:

Стигааа... нямате право да им се подигравате, въпреки че аз самата се смея, докато чета тези неща :lol: :lol: но смятам, че са по-скоро за съжаление, отколкото за смях :|

28 Юли 2015, 10:19

Охх, пораснах достатъчно :) и вместо да ставам по-компромисна личност, нетърпимостта ми към някои факти се засилва все повече и повече...
Някой по-нагоре каза - мразя мъже с неоснователни претенции. Ето това ме изкарва от нерви и мен - той е с телосложение на чувал, но непрекъснато отбелязва дефекти по женските фигури; много разбира от бизнес, политика и т.н., а житейската му реализация е повече от скромна; очаква отношение като към изискан клиент, а държанието му е на границата на простащината... Скандалджии, псевдомъжкари... ужас. Мразещи децата и животните - също.
Друго - стиснат мъж. Кошмар. Един мъж трябва да проявява щедрост и да го прави естествено (не става дума за ходене по скъпи ресторанти и зашеметяващи подаръци... знаете какво имам предвид - онези жестове, на които е способен само джентълменът по душа:))
Мъже, които нямат базови домакински умения.

Във външния вид - нечистоплътност във всичките и форми, странни израстъци тук и там (коси, нокти), неумение за елементарен подбор на облекло (съобразно повода) и т.н.
Дълго стана :)

28 Юли 2015, 11:55

Yunona написа:Охх, пораснах достатъчно :) и вместо да ставам по-компромисна личност, нетърпимостта ми към някои факти се засилва все повече и повече...
Някой по-нагоре каза - мразя мъже с неоснователни претенции. Ето това ме изкарва от нерви и мен - той е с телосложение на чувал, но непрекъснато отбелязва дефекти по женските фигури; много разбира от бизнес, политика и т.н., а житейската му реализация е повече от скромна; очаква отношение като към изискан клиент, а държанието му е на границата на простащината... Скандалджии, псевдомъжкари... ужас. Мразещи децата и животните - също.
Друго - стиснат мъж. Кошмар. Един мъж трябва да проявява щедрост и да го прави естествено (не става дума за ходене по скъпи ресторанти и зашеметяващи подаръци... знаете какво имам предвид - онези жестове, на които е способен само джентълменът по душа:))

Във външния вид - нечистоплътност във всичките и форми, странни израстъци тук и там (коси, нокти), неумение за елементарен подбор на облекло (съобразно повода) и т.н.

Та какво казваш, имаш ли си гадже? :D

28 Юли 2015, 12:00

Покрай описанието на Yunona се сетих за така наречение 'хигиенен нокът'! Не знам това чудо на природата защо все още се 'използва' от мъжете?! толкова е абсурднО!

28 Юли 2015, 12:29

Nightmare написа:
Yunona написа:Охх, пораснах достатъчно :) и вместо да ставам по-компромисна личност, нетърпимостта ми към някои факти се засилва все повече и повече...

Та какво казваш, имаш ли си гадже? :D

Иии, ти пък сега :) Съпруг от 22 години брои ли се :)
Винаги съм била с мъже, отговарящи на гореописаното. Има такива и не са малко! И да изпреваря (евентуален) следващ въпрос - да, българи, не западноевропейци :)

28 Юли 2015, 12:36

Такива и трябва да сме - безкомпромисни, но си е рядкост, да се срещне такъв мъж, съгласна съм, аз си търся я принца, я коня му, като понякога второто е по-доброто! :mrgreen: :mrgreen:

28 Юли 2015, 16:07

dessiblond написа:
Malina написа:

Стигааа... нямате право да им се подигравате, въпреки че аз самата се смея, докато чета тези неща :lol: :lol: но смятам, че са по-скоро за съжаление, отколкото за смях :|

Смея се защото не ми е вкъщи, иначе щях да плача... :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5 ... 9