Дами, кои са нещата, които ви отблъскват в мъжете?

Re: Дами, кои са нещата, които ви отблъскват в мъжете?

Мнениеот LEILA » 30 Юли 2015, 10:19

Pacienti написа:Освен да му кажа, малък ти е банския, много си надарен... :)

Да, това е най-добрият вариант, освен ако не реши да сложи още по-малък слип, за да изглежда още по-надарен :mrgreen:
LEILA

Мнениеот Pacienti » 30 Юли 2015, 12:25

LEILA написа:

Да, това е най-добрият вариант, освен ако не реши да сложи още по-малък слип, за да изглежда още по-надарен :mrgreen:

Хахаха, направо да тръгва без бански... :)
Pacienti

Мнениеот николаев » 30 Юли 2015, 13:34

Pacienti написа:
LEILA написа:

Хахаха, направо да тръгва без бански... :)

Хмм, момичета според вас по-секси ли е мъж без бански, ако наистина има добро телосложение, аз много бих се любувал на мацки без бански, ама при жените май е различно :roll:
николаев

Мнениеот Pacienti » 30 Юли 2015, 14:08

Някой го беше написал, но и аз да потвърдя, няма по отблъскващо нещо от комбинацията на стиснат и прост мъж! :lol:
Pacienti

Мнениеот Gorica23 » 30 Юли 2015, 16:09

Да обобща, стиснат простак носещ бански - слип, сандали с чорапи и хигиеничен нокът.
Можете да допълвате... :lol:
Gorica23

Мнениеот mangusta » 30 Юли 2015, 16:17

Pacienti написа:Някой го беше написал, но и аз да потвърдя, няма по отблъскващо нещо от комбинацията на стиснат и прост мъж! :lol:

Да, в допълнение :arrow: със слипове - отвращават ме, т.е. не зная как се преглътва това, вярно ако е адски готин и всичко е идеално - разбирам само това да му е проблемът, но... в друг случай едва ли бих го преглътнала :x
mangusta

Мнениеот rabotnata pchela » 10 Авг 2015, 12:44

mangusta написа:
Pacienti написа:Някой го беше написал, но и аз да потвърдя, няма по отблъскващо нещо от комбинацията на стиснат и прост мъж! :lol:

Да, в допълнение :arrow: със слипове - отвращават ме, т.е. не зная как се преглътва това, вярно ако е адски готин и всичко е идеално - разбирам само това да му е проблемът, но... в друг случай едва ли бих го преглътнала :x

И на мен ми изглеждат много странно мъже в слипове! Разбирам да е малко детенце, да, но голям мъж и с гащи ми е смешно при наличието на толкова готини боксерки в наши дни.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Kaya » 10 Авг 2015, 13:47

Не като външен белег, но доста ме отблъскват мъже, които не си знаят мярката в пиенето. Да, не е приятно да видиш пияна жена, за което всички говорят, но и никак не е приятно да видиш някой мъж пиян като кирка и да се държи грубо, а и жените какво биха могли да направят в една такава ситуация?!
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Pacienti » 10 Авг 2015, 13:54

Kaya написа:Не като външен белег, но доста ме отблъскват мъже, които не си знаят мярката в пиенето. Да, не е приятно да видиш пияна жена, за което всички говорят, но и никак не е приятно да видиш някой мъж пиян като кирка и да се държи грубо, а и жените какво биха могли да направят в една такава ситуация?!

Така е, но е хубаво да го напиеш преди да се вземете, че да разбереш нрава му... :)
Pacienti

Мнениеот mangusta » 10 Авг 2015, 13:58

Kaya написа:Не като външен белег, но доста ме отблъскват мъже, които не си знаят мярката в пиенето. Да, не е приятно да видиш пияна жена, за което всички говорят, но и никак не е приятно да видиш някой мъж пиян като кирка и да се държи грубо, а и жените какво биха могли да направят в една такава ситуация?!

Еее... това наистина си е грозно, виждала съм женен съсед, видимо пийнал да изкарва за косата от колата една мацка в 2 часа през нощта пред блока, не беше жена му, но беше изключително грозно, стана преди години, но все още ми е пред очите.
mangusta

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски