Pacienti написа:Освен да му кажа, малък ти е банския, много си надарен...
Да, това е най-добрият вариант, освен ако не реши да сложи още по-малък слип, за да изглежда още по-надарен

Pacienti написа:Освен да му кажа, малък ти е банския, много си надарен...
LEILA написа:Pacienti написа:Освен да му кажа, малък ти е банския, много си надарен...
Да, това е най-добрият вариант, освен ако не реши да сложи още по-малък слип, за да изглежда още по-надарен
Pacienti написа:LEILA написа:Pacienti написа:Освен да му кажа, малък ти е банския, много си надарен...
Хахаха, направо да тръгва без бански...
Pacienti написа:Някой го беше написал, но и аз да потвърдя, няма по отблъскващо нещо от комбинацията на стиснат и прост мъж!
mangusta написа:Pacienti написа:Някой го беше написал, но и аз да потвърдя, няма по отблъскващо нещо от комбинацията на стиснат и прост мъж!
Да, в допълнениесъс слипове - отвращават ме, т.е. не зная как се преглътва това, вярно ако е адски готин и всичко е идеално - разбирам само това да му е проблемът, но... в друг случай едва ли бих го преглътнала
Kaya написа:Не като външен белег, но доста ме отблъскват мъже, които не си знаят мярката в пиенето. Да, не е приятно да видиш пияна жена, за което всички говорят, но и никак не е приятно да видиш някой мъж пиян като кирка и да се държи грубо, а и жените какво биха могли да направят в една такава ситуация?!
Kaya написа:Не като външен белег, но доста ме отблъскват мъже, които не си знаят мярката в пиенето. Да, не е приятно да видиш пияна жена, за което всички говорят, но и никак не е приятно да видиш някой мъж пиян като кирка и да се държи грубо, а и жените какво биха могли да направят в една такава ситуация?!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта