Много ми се иска да направя хлебни купи, в които да сервирам супа. Предполагам, че на тези от вас, който не са приготвяли им изникват доста въпроси в главата, на мен - също
Предполагам, че тестото трябва да стане сравнително твърдо и да се препекат добре, за да не пропуска супата извън тях

ако това въобще е възможно, но пък тази снимка

- soup.jpg (24.58 KiB) Прегледано 942 пъти
май доказва, че няма проблем за това!

От друга страна се чудя дали е възможно да се сервира различна от крем супа в тях, тъй като мисля, че колкото по-течна е, вероятността да пропусне купичката се увеличава
Надявам се някоя опитна домакиня, която е правила хлебни купи и е сервирала супа в тях, да ми каже повече от опит как се случват нещата и до колко са възможни