06 Окт 2014, 13:14
06 Окт 2014, 13:18
28 Ное 2014, 17:24
08 Дек 2014, 16:00
Lollipop написа:Всъщност зелето, което се смята за хубаво трябва да бъде твърдо, когато се натисне да не се хлътва почти и да не се усеща луфт. От друга страна това, което виждам горе на снимката е точно обратното
14 Юли 2015, 08:22
Mon_ton написа:Lollipop написа:Всъщност зелето, което се смята за хубаво трябва да бъде твърдо, когато се натисне да не се хлътва почти и да не се усеща луфт. От друга страна това, което виждам горе на снимката е точно обратното
Ти си като земеделка, но това е истината, че хубавото зеле е твърдо, дали ще е сочно, дали ще люти зависи от сорта и това няма как да се разпознае на пазара.
14 Юли 2015, 09:36
14 Юли 2015, 09:48
Lollipop написа:Mon_ton написа:Lollipop написа:Всъщност зелето, което се смята за хубаво трябва да бъде твърдо, когато се натисне да не се хлътва почти и да не се усеща луфт. От друга страна това, което виждам горе на снимката е точно обратното
Ти си като земеделка, но това е истината, че хубавото зеле е твърдо, дали ще е сочно, дали ще люти зависи от сорта и това няма как да се разпознае на пазара.
Гледала съм от баба, не че разпознавам по друго. И на мен напоследък зелето винаги ми люти, не знам каква е причината.
14 Юли 2015, 13:39
14 Юли 2015, 14:38
15 Юли 2015, 12:06