За този сезон за втори път ми се случва да купувам зеле и резултатът е един и същ - изглежда добре, но всъщност зелето е твърдо, сухо, все едно дъвчеш трески
Не зная дали тази година заради валежите всичкото зеле е такова, въпреки че и предни години ми се е падало такова, но по-често съм взимала сочно и вкусно зеле!
Предполагам, че има начин, по който може да се разпознава най-сочното и вкусно зеле на пазара, но тази технология още не съм я усвоила, не зная и как да разпознавам дали е станало такова, каквото виждам без химикали, предполагам, че има трик и за разпознаването на това
Кажете ми как избирате най-сочното зеле, например моментално бих взела подобна зелка просто, защото ми изглежда много апетитна, но каква ще е всъщност, според вас?