Krum написа:Не виждам нищо лошо в лечението с бира, всичко трябва да се лекува с бира!
И аз така се надявам, но не се получава, мислих си че ще се излекувам и аз с една бира и един сладолед веднъж, обаче от нищо работа стана ангина.

Krum написа:Не виждам нищо лошо в лечението с бира, всичко трябва да се лекува с бира!
silver933 написа:Пийвам сериозно сок от лимон аз когато започна да се разболявам и много чай с мноого мед! И най-вече, краката в топла вода с морска сол
rabotnata pchela написа:Krum написа:Не виждам нищо лошо в лечението с бира, всичко трябва да се лекува с бира!
И аз така се надявам, но не се получава, мислих си че ще се излекувам и аз с една бира и един сладолед веднъж, обаче от нищо работа стана ангина.
Monika_Spasova написа:rabotnata pchela написа:Krum написа:Не виждам нищо лошо в лечението с бира, всичко трябва да се лекува с бира!
Хубава работа, няма как да ти се размине ангината. Макар че сега като заминавахме на почивка, приятеля ми се оплакваше, че го боли гърлото, но явно от морската вода и от бирата в комбинация всичко му мина.
Krum написа:започвам да си пийвам повече чай, слагам си лимон, мед, наблягам на плодовете и зеленчуците и така гледам да се справям с наглата неприятна настинкаи краката на топло в леген с вода и сол!
Mauritius написа:Krum написа:започвам да си пийвам повече чай, слагам си лимон, мед, наблягам на плодовете и зеленчуците и така гледам да се справям с наглата неприятна настинкаи краката на топло в леген с вода и сол!
На това със солта никога не съм му схващала цаката, кому е необходимо?!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта