Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
Правила на форума
Добави отговор

Опитвали ли сте зодиакалната диета, възможно ли е да помогне?

09 Окт 2014, 16:13

Скоро ме питаха къде ще празнуваме Нова година и се замислих, че където и да е - няма какво да облека! А се сещате как със захлаждането се трупат килца тук-таме :!:

Отворих да проверя дали не е съм пропуснала да пробвам някой от безброй многото хранителни режими и естествено, че открих нов - зодиакалната диета! :idea: :idea:

Обикновено не вярвам много на хороскопи, но съм попадала и на много верни неща, което ме е учудвало! Та сега се чудя дали да вярвам и дали да опитам тази зодиакална диета, с която пише, че няма да гладувам, :!: но пък до Нова година се надявам да смъкна някое килограмче!
solarsystem.jpg
solarsystem.jpg (18.34 KiB) Прегледано 497 пъти
Аз съм типична дева, така че явно ще карам на течности до тогава, за което до сега съм нямала проблем, но пък ми се вижда твърде много време! :mrgreen:

Ох, с надежда пиша тук и се надявам някой изпробвал зодиакалната диета да се похвали с положителни резултати, а като има някакво развитие и при мен - ще пиша! :idea: :idea:

Re: Опитвали ли сте зодиакалната диета, възможно ли е да помогне?

09 Окт 2014, 16:18

Хохохохохохохохо, като един дядо Коледа, въпреки че му е рано, но кой може да вярва на подобни неща - я се стегнете, спрете джънка, хляба, газираното, алкохола или си изберете само едно нещо, което ще ядете в продължение на 2 седмици, знаете ли колко килограма ще смъкнете така, е, и аз не знам, ама няма да са малко! :D

28 Окт 2014, 16:36

Аааа, не мисля, че е подходящо (да не кажа, че е безумно) за нито едно живо същество да кара на течности и то толкова време :D :D Смятам, че намаляването на количеството храна и заместването на междинните хранения с плодове и зеленчуци биха имали много добър ефект, както и изброеното от Мери :!: Така, че се опитай да го подкараш това и не се връзвай на безумни "зодиакални" диети :!: :!:

29 Дек 2014, 16:33

Каква е тази зодиакална диета? Аз не вярвам много да помагат зодиите на дупето ни... :roll:

30 Дек 2014, 15:57

Ами ако си роден през грешна зодия, примерно си роден в 7 месец, дали ще ти помогне хахахахха

30 Дек 2014, 16:42

Не ми се вярва, че зодията има значение за фигурата ни. Ако беше така със сигурност щеше да има зодии, чиито представители да са все слаби, а аз не съм забелязала някаква такава тенденция.

09 Яну 2015, 13:01

само със зодиакална диета не съм пробвала да отслабвам, но освен и нея да взема и да я изпробвам!

09 Яну 2015, 15:17

При някои може да има ефект такава диета! :)

09 Яну 2015, 16:47

Прочетох препратките за звездна диета и бих казал, че всеки го очаква много глад, освен ако не се окаже някоя подходяща зодия, но за моята не бях очарован. :mrgreen:

17 Мар 2015, 14:24

Възможно е и да помогне подобен тип диета, особено ако вярвате в ефекта им. Все пак както на някои помагат лунните диети, защо да не помогне и хороскопска? :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2