За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
15 Юни 2015, 16:41
Доколкото зная реално не съществуват набъбващи кремове за бюст, т.е. има стягащи такива, уж, ама и те не действат май
09 Юли 2015, 13:35
Аре примирете се най-накрая с тея неща, малък - малък, голямо чудо и не, няма кремове, които да ти помогнат
16 Юли 2015, 12:23
Има някакъв крем на Билка може би ще има ефект, но надали ще е голям, в крайан сметка това, което си го имаш в толкова, другите варианти са със силикон.
16 Юли 2015, 13:12
Snejna написа:Има някакъв крем на Билка може би ще има ефект, но надали ще е голям, в крайан сметка това, което си го имаш в толкова, другите варианти са със силикон.
Ама аз не бих си сложила, тъй като докато го изплатя, дори няма да съм успяла да събера пари за подмяната
16 Юли 2015, 13:50
mangusta написа:Snejna написа:Има някакъв крем на Билка може би ще има ефект, но надали ще е голям, в крайан сметка това, което си го имаш в толкова, другите варианти са със силикон.
Ама аз не бих си сложила, тъй като докато го изплатя, дори няма да съм успяла да събера пари за подмяната

хахахах те затова бюстовете са подаръци от гаджетата

пък ако сложиш първия, може би втория ще ти го подарят
17 Юли 2015, 16:17
Това точно не мога да го разбера, мъжката страна на въпроса, защо си взимате жена, като след това я дооформяте

буквално, след като не ви привлича, по-добре да си откриете следващата "подходяща"
18 Юли 2015, 15:34
dessiblond написа:Това точно не мога да го разбера, мъжката страна на въпроса, защо си взимате жена, като след това я дооформяте

буквално, след като не ви привлича, по-добре да си откриете следващата "подходяща"

Защо, ако и двамата го искат какво лошо има да се ъпгрейтва някоя жена?
11 Май 2017, 15:31
Това може да е желание и на двамата, а и надали някоя жена се съгласява да си сложи силикон само, защото някой така й е казал да направи, било то и гаджето й.
11 Май 2017, 16:01
не вярвам на подобни продукти. Според мен е излишно влагане на средства в нещо, което няма ефект. Ако някой би желал по-големи гърди, най-добре е да се обърне към хирург. Не е казано, че бюстът трябва да е фрапантен. Може да се постигнат и чудесни естествено изглеждащи гърди с импланти, а и поне ще са стегнати.
11 Май 2017, 22:00
m0n4eto написа:не вярвам на подобни продукти. Според мен е излишно влагане на средства в нещо, което няма ефект. Ако някой би желал по-големи гърди, най-добре е да се обърне към хирург. Не е казано, че бюстът трябва да е фрапантен. Може да се постигнат и чудесни естествено изглеждащи гърди с импланти, а и поне ще са стегнати.

Така е, опрделно за гърдите само това би помогнало, за да изглеждат добре, останалите неща са по-скоро съмнителни , че ще се получат.