Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции
Правила на форума
Добави отговор

Re: По какъв начин обичате да разнообразявате дрехите си?

28 Май 2015, 15:55

Аз сама си променям дрехите, понякога им пришивам камъчета, но наистина идеята с брошките много ми хареса, отделно използвам и разни аксесоари, които допълват визията ми и така винаги изглеждам различно :)

29 Юни 2015, 14:38

Също напоследък започнах да си сглабям една дреха от няколко да речем и се получава много ефектно, но е трудоемко. :)

12 Авг 2015, 13:45

Когато бях по-малда доста се занимавах с дрехите си слагах им различни аксесоари,брошки, използвах нашивки или сама си измислях разлини форми, вече нямам нито желание, нито търпение да се занимавам с такива неща :) по-скоро го правя с дрехите на малкия.

12 Авг 2015, 14:05

rabotnata pchela написа:Когато бях по-малда доста се занимавах с дрехите си слагах им различни аксесоари,брошки, използвах нашивки или сама си измислях разлини форми, вече нямам нито желание, нито търпение да се занимавам с такива неща :) по-скоро го правя с дрехите на малкия.

Aз много се кефя на хора, които моат по такъв начин да разнообразяват дрехите си и да носят различни неща, на мен не ми се отдава, ако си сложа една брошка ще е много, даже пак не бих могла да й намеря приложение.

17 Мар 2017, 16:43

Аз слагам различни аксесоари, брошки, нашивки, изглеждат добре и много свежо след това.

17 Мар 2017, 17:10

klarissa написа:Аз слагам различни аксесоари, брошки, нашивки, изглеждат добре и много свежо след това.

С нашивките беше модерно преди години, сега наистина ли изглежда добре??

26 Апр 2017, 11:32

Аз ги разнообразявам с различни аксесоари, или брошки.

26 Апр 2017, 14:15

Много ми харесват шаловете, сложени на мястото на колана, създават много приятен ефект, особено в цвят мента, с една хубава бяла блуза и дънки, комбинацията е много интересна и приятна.

26 Апр 2017, 15:43

gabinka_80 написа:Много ми харесват шаловете, сложени на мястото на колана, създават много приятен ефект, особено в цвят мента, с една хубава бяла блуза и дънки, комбинацията е много интересна и приятна.

Наистина стои стилно и свежо.

26 Апр 2017, 21:15

И на мен ми харесва, но с тънка талив стои много добре.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3