Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
Правила на форума
Добави отговор

Как да разбера какви са брадавиците и дали мога да ги премахна с домашни рецепти?

15 Окт 2014, 14:00

Преди години започнаха да ми излизат малки светли брадавици по врата. Изглеждат все едно се държат на косъмче, но ако случайно закача някоя е доста неприятно.

С времето бройката им се увеличи, като някои от най-старите падат и се появяват нови на други места по врата. Странното е, че във времето потъмняват и като че ли рядко падат. :roll: изглеждат като тези, но по-светли, по-малко и по-малки
skintags1.jpg
skintags1.jpg (30.61 KiB) Прегледано 4193 пъти
Свикнала съм с тях, но бих предпочела да ги няма, тъй като имам чувство, че ги разнасям по някакъв начин! :roll: Разбрах, че различните брадавици са предизвикани от различни фактори, но не зная от какво са предизвикани моите. :?

Притеснявам се да започна самолечение, въпреки че го предпочитам пред това да ги третирам по друг начин, но се притеснявам да не си навредя, ако се опитам да ги махна с домашни рецепти :idea: Какво бихте ме посъветвали? :?

Re: Как да разбера какви са брадавиците и дали мога да ги премахна с домашни рецепти?

15 Окт 2014, 14:03

Най-добре посети дерматолог, ако ти каже, че всичко е ок, попитай за премахване с рецептата, която си намислила, но най-добре е да научиш защо се появяват, за да има дълготраен ефект това премахване!

Re: Как да разбера какви са брадавиците и дали мога да ги премахна с домашни рецепти?

17 Окт 2014, 10:40

Брадавиците не са шега работа, по-добре не се занимавай с измислени рецепти, дори и да са помогнали на други хора, то може да се окаже, че на теб ще навредят, вместо да помогнат! Отиди на дерматолог, ако все пак държиш да не ги маха той, попитай за тези домашни експерименти, но той по-скоро ще се подсмихне, имай го предвид, няма да е очарован :D

25 Ное 2014, 12:39

Аз не бих рискувала, честно да си призная, все пак това не е шега работа, не е като да имаш крив нокът, че сама да си го оправиш у дома. Това е по-добре да се случва само и единствено под наблюдението на лекар! :!:

08 Дек 2014, 12:40

Е, не бих рискувал сам да си махам брадавиците! Абсурдно е просто, пък и ако са толкова много!

08 Яну 2015, 15:40

Никога не бих пробвала сама да си махам брадавиците, абсурд. За това само с лекарско предписание.

20 Яну 2015, 14:37

за това не е ли по-добре да се консултирате с лекар, отколкото да гадаете по интернет какви са ви брадавиците?

20 Яну 2015, 14:46

Пробвала ли си да ги връзваш с конец, това знам, че е един от начините, по който винаги се махат, друг е въпроса дали няма да ти се появят пак :idea:

20 Яну 2015, 15:24

donni написа:Пробвала ли си да ги връзваш с конец, това знам, че е един от начините, по който винаги се махат, друг е въпроса дали няма да ти се появят пак :idea:

Много страшно ми звучи, аз също знам за конеца, че се махат но някак си плашещо чак.

23 Яну 2015, 16:07

Аз съм си бъзлива, не бих пробвала сама да си махна брадавиците, особено пък и като не знам какви са и от какво са образувани, лекари има за целта! :roll:
Добави отговор
Отиди на страница: