Доста се изненадах, скоро прочетох статия за полезните свойства за черупките на яйцата!

Оказва се, че това е едно от най-безвредните неща, които могат да поемат хора от всички възрасти.

С черупките на яйцата се оказва, че се поемат много повече от необходимите витамини и минерали, които всъщност пропускаме, а са ни необходими в храненето ни през деня!
И за да имат максимален ефект трябвало да се стриват в такова хаванче

- eggshells.jpg (17.05 KiB) Прегледано 1487 пъти

Надявам се да не съм чела от онези измислени статии, още по-силно се надявам някой да ги е използвал и да потвърди ефекта им
Всъщност при какви болести биха били настина полезни черупките на яйцата и какво трябва да е тяхното приложение, как мислите? Дали ако се прекали опасността е по-голяма от това да не се приема въобще яйчена черупка??
