Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
Правила на форума
Добави отговор

Дали мога да пречистя белите си дробове, въпреки че пуша?

20 Окт 2014, 13:58

След последната настинка ме мъчи някаква кашлица и усещам как натежават гърдите ми при вдишване. :| Наясно съм, че това ми е подаръка, който сама си правя с цигарите, но някъде бях прочела за рецепта, която пречиства белите дробове, въпреки че пушиш!

Зная, че няма как да станат чисти като сълзици или като този,
lung.jpeg
lung.jpeg (35.69 KiB) Прегледано 2893 пъти
но се надявам да има ефект наистина след това прочистване. :!: Искрено се надявам да даде резултат, въпреки че не мога да спра цигарите в този момент и докато се пречиствам, всъщност се оказва, че ще продължавам да пуша и все пак ми е интересно какъв ефект би дало! :?

Опитвали ли сте да прочиствате белите си дробове с инхалация или като пиете някаква отвара, :? имаше ли осезаем ефект и какво по-точно трябва да очаквам и след колко време се появява ефекта?

Re: Дали мога да пречистя белите си дробове, въпреки че пуша?

20 Окт 2014, 14:04

Чувала съм, че трябва да започнат да се отделят секрети, след като се пие отвара от теменужки и риган, но не зная колко бързо това трябва да се случи и до колко се случва наистина :?

20 Окт 2014, 16:20

http://saveti.framar.bg/%D0%BA%D0%B0%D0 ... 1%82%D0%B5

20 Окт 2014, 16:36

tami6 написа:http://saveti.framar.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BC-%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%B8-%D0%B4%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0%BE%D1%82-%D1%86%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5

а като е толкова лесно, дали наистина помага :?

05 Дек 2014, 17:43

И как ще процедираш, след като приключиш процедурата по прочистване ще запалиш една цигара ли? :lol:

08 Яну 2015, 22:33

Rali_hr написа:И как ще процедираш, след като приключиш процедурата по прочистване ще запалиш една цигара ли? :lol:

Въпреки това, времето до запалването на цигарата дробовете ще са в идеално състояние с отворени бронхи, за да приемат новата доза катран. :lol:

26 Яну 2015, 11:14

Пушенето е много вреден и лош навик, който аз споделям. :lol: Според мен няма как да си почистим дробовете си, особено пък с разни чайове. :)) Все пак ние винаги пием кафето и чая си с цигара в уста! :lol:

26 Яну 2015, 18:34

и аз пуша доста.. яко.. не мисля, че мога с чай да си изчистя дробовете, които съм ги пълнил вече 20 години старателно! Това за мен са алабализми :)

27 Яну 2015, 10:51

Звучи ми дори смешно, все едно да се чудиш може ли да отслабна, докато ям баница? :mrgreen:

27 Яну 2015, 13:08

Pipilota написа:Звучи ми дори смешно, все едно да се чудиш може ли да отслабна, докато ям баница? :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: И на мен ми звучи по същия начин, според мен не е възможно, единствения начин е да се спра пушенето.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2