С какви аксесоари за игра и почивка сте сдобили котката си?

Ако можеха да говорят, но не могат, затова нека поговорим вместо тях. Споделетe всичко за вашите домашни любимци - типични или екзотични.
Онлайн консултация с д-р Искрен Станилов и д-р Деница Русева

С какви аксесоари за игра и почивка сте сдобили котката си?

Мнениеот draga.mihova » 21 Окт 2014, 10:36

Здравейте! Вчера в магазина, от който купувам храна на моята писана видях едни къщички, по-скоро между къща и място, където да точи ноктите си, да играе и да се премята :D

Приличаше на тази, като изключим хамака :D
images.jpg
images.jpg (13.42 KiB) Прегледано 417 пъти
и беше на четири нива, а за цената няма да коментира. За мое успокоение жената от магазина ми каза, че различните нива могат да се купуват отделно :roll:

Надявам се някой, който е сдобил котката си с подобен аксесоар за почивка и игра да ми даде съвет! :!: :!: Моята котка е малко странна и всички аксесоари, които съм й купувала го сега, с изключение на една дрънкаща топка, биват пренебрегвани и подминавани :(

Струва ли си, според вас, да сдобия с толкова скъп аксесоар котката ми, която дори не зная дали ще го погледне. Тя си намира други местенца в момента за игра и почивка, но не съм убедена дали ще уважи това :?
Чакам хората с повече опит да изразят мнение! :!:
draga.mihova
 
Мнения: 226
Регистриран на: 10 Дек 2013, 12:24

Re: С какви аксесоари за игра и почивка сте сдобили котката си?

Мнениеот YoLindi » 21 Окт 2014, 10:45

майка ми беше взела за котката си две нива от подобна катерушка и имаше смисъл, започна предимно там да си "чеше" ноктите и си е някакъв вид занимавка за нея, въпреки че не е млада и игрива котана, на възраст е вече :D смятам, че ще има интерес, пробвай първоначално с едно ниво или помоли някоя приятелка ако има повече от едно да ти услужи, за да видите как ще вървят нещата ;)
YoLindi
 
Мнения: 447
Регистриран на: 02 Окт 2013, 12:28

Re: С какви аксесоари за игра и почивка сте сдобили котката си?

Мнениеот gomez123 » 23 Окт 2014, 14:54

Не смятам, че трябва да страдаш от угризения, че тази катерушка, която си избрала няма хамак :D :D :D убедена съм, че на никоя котка няма да й е приятно да се люлее насам-натам, от детските ми години имам известен опит :D :D що се отнася до тези къщички, те са много приятни и смятам, че ако я сложите в някой ъгъл или около цветарник, така че котката да се чувства още по-скрита, със сигурност ще си почива там :idea:
gomez123
 
Мнения: 246
Регистриран на: 26 Сеп 2014, 11:42


Назад към Ветеринарна медицина

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта