Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
04 Яну 2017, 13:09
Глупаво е в присъствието на деца това да е ежедневие и да не се обръща никакво внимание, айде да е нещо по-рядко иди дойде... но и не само децата, никой не би трябвало да е длъжен да търпи цигарите на другите.
04 Яну 2017, 14:57
Пушим си в стаята, децата си имат стая, като не искат да им мирише, могат да стоят там.
04 Яну 2017, 15:59
Според мен трябва дас и голям идиот, че да пушиш, пари не на вятъра, ами изгорени. ПО-добре всеки ден да се палят по 20 лева, поне ще е по-полезно за здравето, но кой ти го мисли тва, всеки пуши и никой не е замисля. а като видя да пушат покрай децата си и ми иде да повърна.
04 Яну 2017, 17:09
svetlozara написа:Според мен трябва дас и голям идиот, че да пушиш, пари не на вятъра, ами изгорени. ПО-добре всеки ден да се палят по 20 лева, поне ще е по-полезно за здравето, но кой ти го мисли тва, всеки пуши и никой не е замисля. а като видя да пушат покрай децата си и ми иде да повърна.
И ти си права, ама хората си имат някакви желания собствени и т.н..
05 Яну 2017, 09:54
Вкъщи никой не пуши и когато ни дойде на гости пушач, директно го изпращам на терасата. Не искам да ми усмърдява дома и ние да дишаме дима. Много се дразня от такива, които нито питат дали се пуши на конкретно място и направо палят!
05 Яну 2017, 13:04
PasDeDeux написа:Вкъщи никой не пуши и когато ни дойде на гости пушач, директно го изпращам на терасата. Не искам да ми усмърдява дома и ние да дишаме дима. Много се дразня от такива, които нито питат дали се пуши на конкретно място и направо палят!
Така сякаш бяха до преди години, когато всеки възрастен пушеше, примерно хората, които сега са около 50-60 те си знаят, че пушенето е ОК и си пушеха навскяъде без да се съобразяват. Сега е малко по-различно, поне питат.
06 Яну 2017, 13:10
Вкъщи всички пушеха - и майка ми, и баща ми. Как не ги научих и аз не знам

, редовно си пушеха у дома.
21 Фев 2017, 10:44
Ginger написа:Вкъщи всички пушеха - и майка ми, и баща ми. Как не ги научих и аз не знам

Ако и двамата родители са пушачи, то вкъщи задължително се пуши, най-много да се съобразят, докато детето е още малко, после вече нещата не стоят точно така...
28 Фев 2017, 10:52
silver933 написа:Ginger написа:Вкъщи всички пушеха - и майка ми, и баща ми. Как не ги научих и аз не знам

Ако и двамата родители са пушачи, то вкъщи задължително се пуши, най-много да се съобразят, докато детето е още малко, после вече нещата не стоят точно така...
Как ще пропушиш, ти си се нагълтал за цял живот, няма нужда да ги почваш и ти

. При двама родители пушачи никой не се съобразява и къщата е като задимена и вмирисана бърлога.
13 Мар 2017, 16:00
Не мога да се съглася, ако се проветрява редовно не е вмирисана бърлога, у дома се пуши, но не смърди къщата ни.