Какви добавки слагате в чая си, за да подсилите ефекта и да го направите по-вкусен?

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Какви добавки слагате в чая си, за да подсилите ефекта и да го направите по-вкусен?

Мнениеот MGB » 23 Окт 2014, 11:50

Трудно ми е да си представя да не завърша деня си с голяма чаша топъл и ароматен чай. :o Особено много го обичам и пия по няколко такива големи чаши чай и през деня! :idea:

Тези, които купувам са различни, понякога насипни, понякога в пакетче, но вече имам само избрани марки, от които купувам и не експериментирам често. :!:
herbal-tea.jpg
herbal-tea.jpg (59.93 KiB) Прегледано 403 пъти
През последните няколко вечери се чудя какво мога да сложа още в чая си, за да има по-силен ефект и разбира се да стане по-вкусен :?

Имам малко шипки и на няколко пъти слагах по 2-3, но не усетих да се промени вкуса на чая, въпреки това се надявам, че са дали своя ефект :? Вие какви добавки предпочитате да добавяте в чая си, за да направите го направите по-вкусен и ефекта му по-добър?
MGB

Re: Какви добавки слагате в чая си, за да подсилите ефекта и да го направите по-вкусен?

Мнениеот belleville » 23 Окт 2014, 11:59

Обожавам аромата на жасмин много обичам да го добавям към чая си, става превъзходно, не зная в какво се изявява благотворното му действие върху тялото, но не си е за изпускане ;)
belleville

Re: Какви добавки слагате в чая си, за да подсилите ефекта и да го направите по-вкусен?

Мнениеот Коцева » 29 Окт 2014, 17:43

Без да искам скоро смесих селен чай с липов цвят, получи се нещо превъзходно, та това ми стана любимия чай и основен и като добавка!
Коцева

Назад към Рецепти и полезни съвети