Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
21 Дек 2014, 14:38
mix_twix написа:Трябва да си много ограничен че да вярваш на подобна глупост, в България който си плати може и нокът от тигър за здравословна закуска да продава

ехе, по-спокойно с езика! не сме се събрали да се караме.
22 Дек 2014, 15:44
У нас няма контрол над това какво ядем, вие говорите за лекарства, може да сте сигурни, че контрол - няма. Затова не експериментирайте.
29 Дек 2014, 16:37
Krum написа:У нас няма контрол над това какво ядем, вие говорите за лекарства, може да сте сигурни, че контрол - няма. Затова не експериментирайте.
Така е, затова аз избягвам да купувам каквито и да е било лекарства, без да са предписани от лекар, колкото и да си мислим, че са безопасни, то всъщност няма как да са такива.
30 Дек 2014, 16:37
Ваня Стойчева написа:Krum написа:У нас няма контрол над това какво ядем, вие говорите за лекарства, може да сте сигурни, че контрол - няма. Затова не експериментирайте.
Така е, затова аз избягвам да купувам каквито и да е било лекарства, без да са предписани от лекар, колкото и да си мислим, че са безопасни, то всъщност няма как да са такива.
Това е ясно, не знам хората с какъв акъл си вземат неща ей така без да се замислят ибез рецепта.
21 Ное 2017, 13:50
Krum написа:У нас няма контрол над това какво ядем, вие говорите за лекарства, може да сте сигурни, че контрол - няма. Затова не експериментирайте.
Така е, хората често споделят, че пият уж същото лекарство, внос от някъде и се чувстват много по-добре и има ефект, за разлика от нашенския илач - уж същия!
22 Ное 2017, 11:31
Надявам се поне да е така, не мисля, че толкова лесномогат да се внесат вредни лекарства, които да се продават после по аптеките. НО ако се дават от ръка на ръка, това вече е друго.
23 Ное 2017, 12:42
Надявам се, че е така, но съм и сигурна, че голяма чат от лекарствата се внасят и нелегално, за да се спестят пари.