Бихте ли се сдобили с боксерки, които предпазват плодовитостта?

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: Бихте ли се сдобили с боксерки, които предпазват плодовитостта?

Мнениеот Mon_ton » 09 Юни 2015, 13:34

В тези рискови времена за всеки мъж да се окаже безплоден, защо да не се вземат такива, ако не изглеждат абсурдно с радост бих подарила на мъжа ми.
Аватар
Mon_ton

Мнениеот roksana » 10 Май 2016, 10:52

Не знам как боксерки със сребърни нишки ще пазят плодовитостта. Знам,ч е среброто е антибактериално, за това съм ок, но чак плодовитостта! Не мисля, че по такъв начин може нещо да подейства, не бих си хвърлила парите, моят мъж едва ли ще поиска такива и ще повярва на подобно нещо.
roksana

Мнениеот Andrey » 11 Май 2016, 13:21

roksana написа:Не знам как боксерки със сребърни нишки ще пазят плодовитостта. Знам,ч е среброто е антибактериално, за това съм ок, но чак плодовитостта! Не мисля, че по такъв начин може нещо да подейства, не бих си хвърлила парите, моят мъж едва ли ще поиска такива и ще повярва на подобно нещо.

Защо дан е, боксерките са с тези сребърни нишки, за да предпазват от вредното излъчване на телефони и прочие, така че по-добре да се ползват, но цената им не е за джоба ни.
Аватар
Andrey

Мнениеот rabotnata pchela » 26 Май 2016, 14:34

Има си смисъл в тях, с това облъчване от всякъде, после виждаме колко много мъже имат проблеми с плодовитостта, ако това е начин да се предпазят , защо да не, надали бельото ще се различава по нещо от другото :)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот penelopa » 26 Май 2016, 15:29

Мъжете трудно си признават и преглъщат, ако причината за липса на бебе е у тях. Според мен доста се набеждават жените като виновни, а не е точно така. Така че такова взимане на мерки не е излишно, защо не.
penelopa

Мнениеот Anka » 26 Май 2016, 16:14

penelopa написа:Мъжете трудно си признават и преглъщат, ако причината за липса на бебе е у тях. Според мен доста се набеждават жените като виновни, а не е точно така. Така че такова взимане на мерки не е излишно, защо не.

Това май е останало от векове, когато са набеждавали жените, че са ялови :) За мъжете нищо!
Аватар
Anka

Мнениеот balsam » 27 Май 2016, 09:34

В такива ситуации си проличава кой е по-мъж - мъжът или жената :mrgreen: . Независимо в кой е причината, жената изнася цялата тежест. Ако е случила на достоен и стабилен партньор, нещата се подреждат и изход има. В случая едни боксерки едва ли могат да предотвратят подобни ситуации.
balsam

Мнениеот Ваня Стойчева » 27 Май 2016, 10:10

balsam написа:В такива ситуации си проличава кой е по-мъж - мъжът или жената :mrgreen: . Независимо в кой е причината, жената изнася цялата тежест. Ако е случила на достоен и стабилен партньор, нещата се подреждат и изход има. В случая едни боксерки едва ли могат да предотвратят подобни ситуации.
Не вярваш, че боксерки могат да предпазят плодовитостта от облъчването?! :eek:
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Локумът » 27 Май 2016, 11:08

Като знам как се облъчват децата в наши дни задължително бих им взел, постоянно с тея телефони по джобовете, а бая се говори, че могат да навредят и да остана без внуци. : :sad:
Аватар
Локумът

Предишна

Назад към Зона за мъже