02 Юли 2015, 10:21
02 Юли 2015, 11:38
renetka написа:на мен когато ми се е налагало да правя подобни яхнии,разбивам брашното със студена вода,но набързичко с пасатора. става за минутка и се получава гладка консистенция.
03 Юли 2015, 14:52
03 Авг 2015, 12:22
Jully написа:Може да се слага допълнително картоф за да се сгъсти, но с брашно става по-добре.
03 Авг 2015, 16:46
Lollipop написа:Jully написа:Може да се слага допълнително картоф за да се сгъсти, но с брашно става по-добре.
Не ми харесва с картоф, не знам колко трябва да сложа. Все едно да готвя леща и да сложа 4 картофа, че да сгъстя.
03 Авг 2015, 17:39
03 Авг 2015, 19:48
05 Авг 2015, 16:38
10 Авг 2015, 07:55
lini_leni написа:Затова винаги вадя две кубчета лед, които оставям да се разтопят и в тях слагам колкото брашно е необходимо, така никога не става на бучки
19 Авг 2015, 13:08
Pipilota написа:lini_leni написа:Затова винаги вадя две кубчета лед, които оставям да се разтопят и в тях слагам колкото брашно е необходимо, така никога не става на бучки
ъъъ, какво? разбиваш брашното във вода с лед или как? И това какво общо има след като като го сипеш в манджата където разликата на температурите е още по-голяма то пак ще стане на бучки, ако не бъркаш по най-бързия начин.