ЕДНА ЗЛОВЕЩА ЗАГАДКА

Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.

ЕДНА ЗЛОВЕЩА ЗАГАДКА

Мнениеот apostoloff » 31 Окт 2014, 08:29

НЕВИДИМИ СПЪТНИЦИ

Много хора се питат дали домът им не е обитаван от духове и дори имат смътното усещане, че около тях витаят духове. Дали е така?...
Ето как ще разберете, дали в дома ви се е заселил дух:

1.Имате усещането, че някой ви докосва

Много хора могат да се закълнат, че са усетили някой да ги докосва по рамото в празна стая. Според учените, занимаващи се с паранормални явления, това е сигурен признак , че около вас има дух на починал човек.

2. Усещате парфюма на любим човек, който е починал

Ако внезапно усетите аромат, който ви напомня за починал ваш близък, то вероятно неговият призрак е близо до вас. Ароматът може да означава, че духът ви пази и закриля.

3. Необяснимо поведение на домашните любимци

Кучетата и котките имат силно развита чувствителност към паранормалното. Когато вашите любимци започнат да се държат необяснимо и странно, то може би те виждат и чуват неща, които вие не усещате. Може би чувстват присъствието на дух в дома ви. Понякога котката сякаш се взира в нищото, но може и да вижда нещо. Свръхестествените способности на животните са ясен показател за наличието на духове.

4. Психокинетични явления

Много хора съобщават за случаи, в които сякаш усещат присъствие в леглото си, чуват отваряне и затваряне на врати, без да има никой в дома им. Необяснимото включване и спиране на уреди в дома са вече по-страховити прояви, които говорят за присъствието на дух.

5. Странни сънища и кошмари

Кошмарите и странните сънища, които са съпътствани от ужасяващи усещания- присъствие в стаята, стъпки и чувство на тежест, също може да са знак, че духовете на ваши близки искат да се свържат с вас.

6. Необясними усещания

Познати на мнозина са и внезапните усещания- струва ви се, че някой ви наблюдава, появава се усещане за студ или топлина без видима причина. Ако подобни възприятия се появяват често, то може би в домът ви има обитатели, за които не знаете.

7. Липсващи вещи

На всеки се е случвало да се кълне, че е сложил определена вещ някъде и след това е изчезнала. Понякога това може наистина да е така. Духовете правят това, за да привлекат вниманието ни.

Често пъти намирайки се в труден период от живота си или след загубата на близък човек, интерпретираме случващото се с нас и около нас по начина, по който ни се иска и сякаш очакваме да видим духа на човека, който е починал…

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ
**************************

Апостол Апостолов

www.SuperAstro.net
apostoloff
 
Мнения: 69
Регистриран на: 09 Сеп 2012, 04:38
Местоположение: София

Re: ЕДНА ЗЛОВЕЩА ЗАГАДКА

Мнениеот Sophia.G » 03 Ное 2014, 18:04

Поредната голяма глупост из българския интернет.
Sophia.G
 
Мнения: 155
Регистриран на: 14 Апр 2014, 22:04

Re: ЕДНА ЗЛОВЕЩА ЗАГАДКА

Мнениеот Lollipop » 25 Ное 2014, 14:48

Голямо ала-бала, чудя се има ли хора, които вярват на тези неща? :roll:
Аватар
Lollipop
 
Мнения: 2728
Регистриран на: 14 Ное 2014, 15:55


Назад към Общи здравни теми

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron