Пак им дойде сезона на райските ябълки, но сега ми идва наум, че могат да бъдат предполагам и много полезни. Като всеки друг плод, смятам, че повлияват на имунитета ни, но дали могат да са полезни и за друго
Много обичам така приготвен пудинг от райски ябълки за съжаление вкъщи сама му се наслаждавам
Обикновено ги чакам да узреят доста, но не знам в кой от вариантите са по-полезни райските ябълки. Трябва ли, според вас, да се изчака стипчивия вкус да изчезне, понеже съм забелязала, че когато станат толкова меки, почти като на каша, са съответно по-сладки и стипчивото почти не се усеща.
Апък дали е възможно и да се лекува нещо с райска ябълка или то поне да се подпомогне лечението или да се ползва като профилактика