Предложения за рецепти с картофки?

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Re: Предложения за рецепти с картофки?

Мнениеот borkova » 24 Ное 2015, 13:35

S_Milenska написа:Гъбения сос наистина е супер, но не изглежда добре с пюре и според мен, малко като един път ядено, но върху печени или варени картофи става супер. :) Друго предложение, което на мен лично много ми харесва за картофи е онова ветрило, сещате ли се? Режат се картофите, почти до основата. :) Запичат се, после резените се пълнят с беконче, сирена, лук и каквотоо искаш, сметана и се запича и става супер :)

Ммм да, би се получило прекрасно, но и товасякаш не е за изхвърляне, а? :lol:
borkova

Re: Предложения за рецепти с картофки?

Мнениеот Ginger » 24 Ное 2015, 17:48

borkova написа:
S_Milenska написа:Гъбения сос наистина е супер, но не изглежда добре с пюре и според мен, малко като един път ядено, но върху печени или варени картофи става супер. :) Друго предложение, което на мен лично много ми харесва за картофи е онова ветрило, сещате ли се? Режат се картофите, почти до основата. :) Запичат се, после резените се пълнят с беконче, сирена, лук и каквотоо искаш, сметана и се запича и става супер :)

Ммм да, би се получило прекрасно, но и товасякаш не е за изхвърляне, а? :lol:

Ммм това е прекрасно, а картофките сваряват ли се първо като са цели или направо във фурната ги пускате, понеже на мен ми изглежда по-удобно първо да ги сваря на пара, например и преди да са напълно готови да ги разрежа и напълня, след което да ги запека?!?!
Ginger

Предишна

Назад към Рецепти и полезни съвети