Цените на тока и лекарствата удрят дори и болниците?!

Тук е мястото за вашия коментар за събитията от страната и чужбина!

Цените на тока и лекарствата удрят дори и болниците?!

Мнениеот belleville » 05 Ное 2014, 15:46

Ужасих се от тази новина! Преди това бях притеснена какви сметки за ток ще идват вкъщи тази зима, а сега още по-малко зная как ще се справяме, :x щом малките болници ще бъдат принудени да затворят врати заради цените на тока и лекарствата :x

По-точно пишеше, че малките болници ще ограничат приема на пациенти, поради цените на тока и лекарствата, но тенденцията, която се заформя с повторно поскъпване на тока, не мисля, че много от малките болници биха могли да издържат на натиска :|
EmptyHospitalBeds.jpg
EmptyHospitalBeds.jpg (21.75 KiB) Прегледано 586 пъти
Това ми изглежда много страшно, тъй като родителите ми живеят в малък град и ако бъде затворена болницата в града, най-близката е на 30 километра :!:

Не зная дали е възможно и агнето да остане цяло и вълкът да бъде сит, но мисля, че цените на тока и лекарствата биха предизвикали фалита на много болници и не само, а също и голям брой безработни медици :!: Какъв е начинът да бъде избегнато всичко това, според вас, въобще сещате ли се за такъв? :?
belleville
 
Мнения: 253
Регистриран на: 26 Сеп 2014, 14:39

Re: Цените на тока и лекарствата удрят дори и болниците?!

Мнениеот moni.sparrow » 05 Ное 2014, 15:51

Смятам, че няма изход, освен ако не решат да спрат с увеличаването цените на тока до тук, но това се съмнявам, че ще се случи. Коренната промяна на системата е изхода, държавата ни е затънала в дългове, не само ние, но няма изгледи и начини това да се промени, :( освен ако не е нещо наистина радикално!
moni.sparrow
 
Мнения: 286
Регистриран на: 05 Ное 2013, 15:24

Re: Цените на тока и лекарствата удрят дори и болниците?!

Мнениеот annydance » 10 Ное 2014, 13:19

Ами то си беше в реда на нещата, просто, защото нямаше как да стане друго яче :| Ако останат нещата в този вид, освен ако не станат по-зле, най-вероятно февруарските протести от историята ще станат януарски през идната година :| Няма как да не реагират хората на тези цени, според мен отново ще бъдат искани оставки, освен ако не променят нещо, но не смятам, че има начин за кой знае каква промяна :roll:
annydance
 
Мнения: 445
Регистриран на: 06 Ное 2013, 14:13


Назад към Актуални теми и новини

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта