Ще се подложите ли на симулатора на родилни болки? На кой му стиска?

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: Ще се подложите ли на симулатора на родилни болки? На кой му стиска?

Мнениеот Bambaa » 20 Яну 2017, 16:41

Да дойде някой сега и да ми каже "Ще се подложиш ли на симулатор на родилни болки?", сигурно ще го изгледам като луд :lol: . Не виждам смисъл някой да си причинява подобно нещо, ако не е в това състояние.
Аватар
Bambaa

Мнениеот Ваня Стойчева » 21 Яну 2017, 09:07

Интересно е като експримент, защото много мъже мислят, че раждането е шега работа, а то си е страхотия, направо! Макар и да е нещо обичайно за съществуването ни, не е така леко, както си го представят, болките са убийствени! Може би ще е добре да са наясно, какво точно преживява жената и да я ценят повече,затова, че им износва и ражда деца. :mrgreen: Но от друга страна, адреналина е много висок, когато раждаме, така че не е същата болката, като в покой някой да ни я причини
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Anka » 22 Яну 2017, 10:48

на отворените татковци това е чудесен начин да им се покаже какво е да бъдеш майка! :lol: Те си мислят, че не боли, всичко минавало, да да... добре! Жените се съдират от болка, амъжете си мислят, че е същото,като правенето. Трябва да има такива опции из целия свят и който татко не е съпричастен, жена му да го води там.
Аватар
Anka

Мнениеот vanessa_ » 22 Яну 2017, 11:48

Интерсно е изобщо, че е измислено такова изобретение, но може и да покаже н амъжете какво е раждането! А колко жени биха се решили да го пробват, за да знаят какво ги чака? Гледала съм едно видео с едни младежи, които се хвърляха по цялото леглото от болки. :lol: :lol: :lol:
vanessa_

Мнениеот valiopaf » 23 Яну 2017, 11:58

Аз много добре знам, че жените ги боли като раждат :smile: . Защо ми е да опитвам нещо такова, за да разбера какво чувстват те? Уважавам ги заради това, но ако природата беше преценила и направила така, че мъжете да раждат, щеше да го направи, но не е.
valiopaf

Мнениеот rabotnata pchela » 27 Яну 2017, 11:48

valiopaf написа:Аз много добре знам, че жените ги боли като раждат :smile: . Защо ми е да опитвам нещо такова, за да разбера какво чувстват те? Уважавам ги заради това, но ако природата беше преценила и направила така, че мъжете да раждат, щеше да го направи, но не е.

:) природата знае, че не можете да се справите, мъжът като го хване настинка ляга и почва да пъшка, жената като е болна става да прави закуска на останалите. :mrgreen: Затова ви трябва от време на време един такъв шамар, да не се правите на много важни.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот annydance » 31 Яну 2017, 15:24

Май само в момента, когато раждат жените, мъжете се сещат, че те са способни на много неща и си заслужава да бъдат уважавани само заради това :smile: . През другото време ги мислят за какви ли не.
annydance

Мнениеот Elica » 05 Сеп 2017, 16:34

annydance написа:Май само в момента, когато раждат жените, мъжете се сещат, че те са способни на много неща и си заслужава да бъдат уважавани само заради това :smile: . През другото време ги мислят за какви ли не.

Дори и тогава смятат, че раждането не е голяма работа, но все пак да, поне седят и се притесняват за половинките си. Мъжете не оценяват изобщо жените, все още не са един и двама тези,които твърдят, че жените не са нищо особено и едва ли не, са някаква ненужна част от земята..
Аватар
Elica

Предишна

Назад към Зона за мъже