Търся безвреден анабол с бързо действие

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Търся безвреден анабол с бързо действие

Мнениеот denevdd » 10 Ное 2014, 14:01

Здравейте,

вече почти 2 години се занимавам с фитнес. Тъй като от едно известно време не забелязвам никакъв напредък, а държа да подчертая, че хранителният ми режим е стриктен и спазвам правилната диета, по съвет на мой приятел сметнах, че може да изкарам един малък цикъл с параболан. Смятатате ли, че има такова нещо като лека употреба, тоест да го взема няколко пъти да си даде ефекта и да го зарежа. В момента тежа 85кг, като за 1.8м височина, това е добре. Не искам да ставам батка просто желая да изцедя още малко от възможностите си, пък и на този етап имам малко повече свободно време. Знам, че от форума не толерират употребата на такива вещества, но искам да питам някой, който има повече пряк опит с анаболи. Ако може да ми препоръчате такъв, който да се взима кратко време (Без инжекции), да има добър ефект, дори да не е толкова бърз (просто не искам да се тровя продължително време).

Поздрави!
denevdd
 
Мнения: 6
Регистриран на: 10 Ное 2014, 13:45

Re: Търся безвреден анабол с бързо действие

Мнениеот mangusta » 10 Ное 2014, 17:32

Не мисля, че има смисъл да търсиш, понеже тук не зная да има хора от твоята порода, :| а и няма смисъл, т.е. ти си "изцедил" каквото можеш, това с анабола просто ще е прекалено и безсмислено :!:
mangusta
 
Мнения: 415
Регистриран на: 31 Яну 2014, 15:23

Re: Търся безвреден анабол с бързо действие

Мнениеот denevdd » 10 Ное 2014, 17:58

Благодаря за бързия отговор.

Явно на истина трябва да потърся отговор другаде. Все пак ще следя темата ако някой има нещо да сподели.
denevdd
 
Мнения: 6
Регистриран на: 10 Ное 2014, 13:45

Re: Търся безвреден анабол с бързо действие

Мнениеот ramimni » 11 Ное 2014, 12:15

Не зная на колко години си, но мисля, че подобни неща не се продават на непълнолетни или поне не би трябвало да се продават. Понеже ме заинтригува и реших да прочета малко повече, :shock: по мое мнение това не би трябвало да се придава на хора до 25 год. поне, :idea: а след това би било опасно! :shock:
ramimni
 
Мнения: 499
Регистриран на: 29 Яну 2014, 17:18

Re: Търся безвреден анабол с бързо действие

Мнениеот denevdd » 11 Ное 2014, 15:28

не знам по какво решихте, че съм непълнолетен, сигурно поради това, че казах, че ми се намира свободно време ха-ха. Просто за ваша информация, продажбата на анаболни стероиди в България е съвесм нераглементирана и всеки може да си закупи. В други страни са напълно забранени (САЩ примерно). При добро здраве не смятам, че биха били опасни за мъж над 25 години, като под добро здраве имам предвид такова доказано с изследвания при доктор, кръвни картини, чернодробни изследвания, тн. За непълнолетни съм съгласен и смятам, че би било още по-опасно, тъй като тялото не се е развило и хормоните кипят достатъчно, че да бъдат бутани допълнително с анаболи.
denevdd
 
Мнения: 6
Регистриран на: 10 Ное 2014, 13:45

Re: Търся безвреден анабол с бързо действие

Мнениеот denevdd » 28 Ное 2014, 20:06

Държа да споделя опита си, в случай, че някой друг го вълнува същият въпрос. Та, вече 2 седмици, от общо 6, няма странични ефекти. Комбинацията с стромба дава ефект, като мускулите ми са по здрави, тренирам повече и по-силно. Тъй като през това време не спирам да разучавам и чета из нета за анаболните стероиди искам да отправя едно послание към всички, които може да прочетат това, или тези, които смятат да се захванат с нещо подобно. То е следното:
Бъдете много внимателни с дозировката, с начина си на живот и задължително се консултирайте с лекар! При мен има ефект и няма странични ефекти, защото: не пия, не пуша, не взимам наркотици, а заедно със здравите тренировки и хранителния ми режим, давам на организма си нужната почивка и живота ми мога да кажа е лишен от високи нива на стрес на този етап (дано продължи да е така). Това са няколко фактора, които са много важни, но много от хората подценяват и/или няма как да кажат за собствения си живот. Да добавя още последно, както и хората, които писаха в темата отбелязаха - възрастта и нивото на физическото ви развитие е много, много важно. За мъжа съм чувал, че се развива до 30 (може и да е повече), но най-големите промени са до 25 годишна възраст. Това е и минималната препоръчителна възраст за да се захванете с подобно нещо. Но и здравето ви и историята ви с болести и заболявания не бива да се подценяват - трябва да сте сигурни, че сте напълно здрави преди да направите тази крачка.

Надявам се да бъда полезен и думите ми да бъдат взети на сериозно от хора, които възнамеряват да се захващат с анаболни стероиди. Премирете се, че това просто може да не е за вас! Живота и здравето са най-ценното, което имаме, така че е добре да ги пазим, като често това изключва употребата на хормонални стимулатори.
denevdd
 
Мнения: 6
Регистриран на: 10 Ное 2014, 13:45

Re: Търся безвреден анабол с бързо действие

Мнениеот Krum » 02 Дек 2014, 15:35

Едно компетентно мнение видяхме, но от друга страна е много важно всякакви такива добавки да са само под лекарски надзор, за да не стане лошо :!:
Аватар
Krum
 
Мнения: 1386
Регистриран на: 21 Ное 2014, 14:30

Re: Търся безвреден анабол с бързо действие

Мнениеот S_Milenska » 05 Дек 2014, 12:53

Бързо и безвердно не са ли взаимноизключващи се думи? :)
Аватар
S_Milenska
 
Мнения: 2136
Регистриран на: 18 Ное 2014, 13:46

Re: Търся безвреден анабол с бързо действие

Мнениеот denevdd » 07 Дек 2014, 14:41

За лекарския контрол съм напълно съгласен. Явно не съм добавил в предишния си пост, че ходих да проверявам нивата на чернодробните ензими. Също така, за оксиморонността на понятията бързи и безвредно няма как да съм по-съгласен. Не знам какво съм си мислел като пусках темата. Дори с анаболите трябва търпение и работа, нещо, което доста младежи бъркат и си мислят, че това са магически хапчета и инжекцийки, с които просто ей така се става голям и силен. Напоследък изчетох доста по форумите и има голяма заблуда, някой трябва да направи нещо, защото от една страна се пропагандира как хората умирали от тях, а от друга, че са безвредни - да "бухаш" колкото се може повече. А работата е че има средно положение, което е достатъчно безопасно, че да има път на зад ако нещо се обърка. Аз съм се захванал, ако мога да го нарека, да просветля хората на тази тема малко или много. Знам, че никого няма да откажа да взема химия, но поне ако мога да им покажа как се прави с разум и акъл, така че тялото да не страда след време от детинските постъпки и това, че някой е написал в нета - "блъскай стромба тестостерон параболанче здравo шЪ станеш животно баце!". Може би глас в пустиня.
denevdd
 
Мнения: 6
Регистриран на: 10 Ное 2014, 13:45

Re: Търся безвреден анабол с бързо действие

Мнениеот S_Milenska » 12 Дек 2014, 11:08

denevdd написа:За лекарския контрол съм напълно съгласен. Явно не съм добавил в предишния си пост, че ходих да проверявам нивата на чернодробните ензими. Също така, за оксиморонността на понятията бързи и безвредно няма как да съм по-съгласен. Не знам какво съм си мислел като пусках темата. Дори с анаболите трябва търпение и работа, нещо, което доста младежи бъркат и си мислят, че това са магически хапчета и инжекцийки, с които просто ей така се става голям и силен. Напоследък изчетох доста по форумите и има голяма заблуда, някой трябва да направи нещо, защото от една страна се пропагандира как хората умирали от тях, а от друга, че са безвредни - да "бухаш" колкото се може повече. А работата е че има средно положение, което е достатъчно безопасно, че да има път на зад ако нещо се обърка. Аз съм се захванал, ако мога да го нарека, да просветля хората на тази тема малко или много. Знам, че никого няма да откажа да взема химия, но поне ако мога да им покажа как се прави с разум и акъл, така че тялото да не страда след време от детинските постъпки и това, че някой е написал в нета - "блъскай стромба тестостерон параболанче здравo шЪ станеш животно баце!". Може би глас в пустиня.

Радвам се, че си намерил златната среда и наистина отговорно постъпваш към тези добавки, не следвайте принципа "ако няма зоб ти си микроб" :D
Аватар
S_Milenska
 
Мнения: 2136
Регистриран на: 18 Ное 2014, 13:46

Следваща

Назад към Хранителни добавки и биопродукти

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта