Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
23 Авг 2016, 12:38
И като е сбор от много процедури колко време издържа ефекта? Би трябвало да е доста.
23 Авг 2016, 17:55
pravilno написа:И като е сбор от много процедури колко време издържа ефекта? Би трябвало да е доста.
Ще кажа като я направя, ще ми е за първи път. Принципно такива процедури в началото се правят ударно, а после поддържащи. :)
24 Авг 2016, 08:56
Gorica23 написа:pravilno написа:И като е сбор от много процедури колко време издържа ефекта? Би трябвало да е доста.
Ще кажа като я направя, ще ми е за първи път. Принципно такива процедури в началото се правят ударно, а после поддържащи. :)
Щом са съчетани няколко процедури наведнъж предполагам, че е подходяща за всеки тип кожа, така ли е? Пожелавам ти всичко да мине както трябва и накрая да блестиш

. Нали ще споделиш после какъв е ефекта?
12 Сеп 2016, 10:56
Mon_ton написа:Сега го прочетох, направо ми звучи страшно, толкова много процедури. :) Явно аз не мога да го приема това с хилядите кремове, мазила и хиалурони.

Но успех на теб, процедурата сигурно ще даде добър ефект ;)
Какво стана с процедурата, направи ли я вече и доволна ли си? И като са така комбинирани различни неща, на един път ли се прави?
10 Окт 2016, 15:54
Още не съм, не ме уреждаха свободните часове. Ще я правя края на месеца. Приятелка вече си я направи, доволна е, кожата и се освежи. Имало е леко парене при пилинга, но то си е индивидуално.
11 Окт 2016, 14:13
Според мен е нормално да има парене, все пак е някакъв вид манипулация.
28 Окт 2016, 21:08
И аз я направих и наистина светнах, на мен не ми беше проблем пилинга, явно е до праг на болка. :)
31 Окт 2016, 10:38
Всеки го усеща по различен начин. До чувствителност и на кожата предполагам, че опира също.
01 Ное 2016, 12:19
Препоръчвам я с две ръце BDR процедурата, заслужава си като ефект и цена. За съжаление в офертомат пише, че е изтекла. :(
04 Ное 2016, 14:54
Gorica23 написа:Препоръчвам я с две ръце BDR процедурата, заслужава си като ефект и цена. За съжаление в офертомат пише, че е изтекла. :(
Каква е цената без оферта за намаление и със?