Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
07 Ное 2016, 14:32
red_eyes написа:Gorica23 написа:Препоръчвам я с две ръце BDR процедурата, заслужава си като ефект и цена. За съжаление в офертомат пише, че е изтекла. :(
Каква е цената без оферта за намаление и със?
И ти ли ще си правиш BDR? Истина е, че щом има и пилинг момент и за тази процедура пролет и есен ще е удачното време.
07 Ное 2016, 14:52
Ще взема да разпитам и аз за тази процедура, не знам дали я предлагат в моя град, но поне ще се информирам и не само за нея, а изобщо какво е подходящо за мен.
15 Ное 2016, 14:00
pavleta, да, така е, първо е консултацията с дерматолог, да се види състоянието на твоята кожа.
Има подхранващи процедури, мезотерапии, изобщо много са напреднали нещата в това отношение.
17 Ное 2016, 16:23
Толкова напреднали, че имаш чувството, че ще свалиш 10-20 години от кожата си

.
06 Дек 2016, 13:07
има пъти, когато от неусетно занемаряване и въобще липса на време за грижи, някои хората изглеждат, сякаш са си добавили години над реалните. ако тези процедури, това BDR, мезотерапии и тн. могат да помогнат да си дойде всичко на мястото, значи си заслужава.
12 Дек 2016, 16:51
Но колко време ще поддържат добрия вид, ако не се полагат грижи?
22 Дек 2016, 13:20
exotic, не мога да ти разбера въпроса. При всеки е различно, зависимост от възрастта кожата реагира на начина на живот, стрес, храната.
Но без грижи при всички положения ще се скапе много по-бързо.
22 Дек 2016, 17:02
Няма логика да си правиш някакви процедури и после да не полагаш грижи за лицето или тялото си. За какво тогава хвърляш толкова пари?
05 Яну 2017, 17:43
zheleva212 така е. както ако става дума за спорт, с един ден във фитнеса нито ще заприличаме на топмодели, нито пък ще станем по-издръжливи. но ако човек спортува редовно, тялото му винаги ще е по-бодро.
по същия начин грижата за кожата също трябва да е постоянна. когато говорим за разни маски, терапии, поддържащи процедури, всички имат значение в дългосрочен план и с натрупването от резултата им се забавят стареенето. дето се вика, капка по капка, но постоянно.
06 Яну 2017, 11:25
Абе точно бръчките пачи крак няма как да ги премахнем и да не личат, но с постоянните грижи поне по-малко се забелязват

.