Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
16 Окт 2018, 17:09
За гневната бръчка по-добро от ботокса няма, за пачия крак също. Мезотерапиите се отплащат във времето, т.е. ако правите всяка година, кожата по-бавно се състарява.
19 Окт 2018, 16:56
Да, ботокса е вълшебен за бръчките като цяло.
Момичета, днес е професионалния празник на лекарите. Да са ни живи издрави, и все така всеотдайни в професията си.
Използвам случая да поздравя д-р Каляшева, която се грижи перфектно за външния ми вид!
22 Окт 2018, 17:49
Doktoricata написа:Да, ботокса е вълшебен за бръчките като цяло.
Момичета, днес е професионалния празник на лекарите. Да са ни живи издрави, и все така всеотдайни в професията си.
Използвам случая да поздравя д-р Каляшева, която се грижи перфектно за външния ми вид!
Аз ноември ще я посетя, да види цялостното състояние на кожата ми.
30 Окт 2018, 17:53
Ето една много полезна статия как да се грижим за кожата през есента:
https://www.drkaliasheva.com/articles/k ... NiVMw5nHC4
05 Ное 2018, 16:47
И аз съм за мезотерапиите. Много хубави процедури, които могат да спестят ботокс в зоната около очите, ако сме ги започнали на време. Те наистина се отплащат във времето.
05 Ное 2018, 17:05
На този етап ботокса за гневната бръчка няма алтернатива. Според мен при комбинацията от различни процедури се постига траен ефект. Една птичка пролет не прави.
06 Ное 2018, 14:55
Искам да попитам, вярно ли е, че не всеки го хваща ботокса? И тогава какво се прави?
06 Ное 2018, 18:38
Tinki написа:Искам да попитам, вярно ли е, че не всеки го хваща ботокса? И тогава какво се прави?
Има такива случаи, не точно да не ги хваща, ами ги държи страшно малко. Как какво се прави, търсят се други варианти, редовно мезотерапии, различни апаратни процедури, филъри.
07 Ное 2018, 16:42
Tinki написа:Искам да попитам, вярно ли е, че не всеки го хваща ботокса? И тогава какво се прави?
Много рядко се случва, човек да е резистентен към ботулиновия токсин, но всяко правило си има и изключения. Каво се прави с бръчките ли?
09 Ное 2018, 12:36
И аз съм чувала, че има случаи в които не те хваща ботокса. Вероятно тогава идва на помощ лифтинга. Но не знам доколко гневната бръчка може да се изпъне от това. Би трябвало да може.