Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
03 Дек 2018, 19:12
Tinki написа:Колко горе долу може да издържи ботокса? И има ли някакви негативни въздействия, кожата привиква ли към него?
И при ботокса има индивидуален момент, принципно държи от 6 месеца до година. Зависи колко единици са ти сложили. Ботокса блокира движението на мускула, от там идва намаляването на мимиките, които водят до бръчки. Та кожата няма как да привикне към него. Ботокса ако се слага от опитен лекар, може дълги години да се ползва като терапия.
11 Дек 2018, 17:29
В началото бях скептично настроена към ботокса и не го възприемах. Но очевидно наистина помага да се минимизират бръчките. Заблуждавам ли се или за него се изисква сертификат като ти го поставят. С други думи дерматологът е длъжен да те запознае с произхода му?
11 Дек 2018, 18:37
То не трябва ли с всички продукти, освен да те запознават и да гарантират произхода им. Аз лично не бих си сложила нищо, което не е сертифицирано. Понякога хората се подлугват по ниските цени.
12 Дек 2018, 16:26
nefertiti написа:То не трябва ли с всички продукти, освен да те запознават и да гарантират произхода им. Аз лично не бих си сложила нищо, което не е сертифицирано. Понякога хората се подлугват по ниските цени.
Истината е, че се навъдиха много ниски цени на естетичните процедури, но на такива честно казано не им хващам вяра. Доктор Каляшева с коя марка ботокс работи?
13 Дек 2018, 18:35
Каляшева, не прави никакви компромиси с качеството на продуктите, работи с най-добрите материали. Използва ботокс само на Вистабел.
Те даже я бяха наградили по този повод.
17 Дек 2018, 14:09
Какво значение има марката ботокс, която се използва?
17 Дек 2018, 18:30
annamaria написа:Какво значение има марката ботокс, която се използва?
Огромно, така имаш гарнация за качество, ще те хване и ефекта е по-траен във времето.
18 Дек 2018, 17:49
annamaria написа:Какво значение има марката ботокс, която се използва?
Тука може да прочетеш повечето неща за ботокса:
https://www.drkaliasheva.com/services/botox
19 Дек 2018, 17:13
Извинявам се, ако се повтарям с въпроса, но доктор Каляшева с каква марка ботокс работи?
20 Дек 2018, 16:51
annamaria написа:Извинявам се, ако се повтарям с въпроса, но доктор Каляшева с каква марка ботокс работи?
Каляшева работи само с ботокс Вистабел.