Как се справяте с бръчките тип пачи крак – какво използвате?

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Как се справяте с бръчките тип пачи крак – какво използвате?

Мнениеот Mamacita » 29 Юли 2015, 14:33

Gorica23 написа:
Monika_Spasova написа:Мъжете с бръчки изглеждат мъдри, а жените стари! :lol:

Факт е, че ние трябва да полагаме повече грижи, но има мъже, които остаряват по-грозно от жените. Провисналите им дупета не са радост за окото, в Секса и градът имаше подобен епизод. Казвам го за наше успокоение. :lol:

Хахаха коооолко си права, Горица, така е! Имала съм връзка с мъж, който беше доста по-възрастен от мен и макар в лице да изглеждаше добре, то дупето му наистина си беше като от този епизод, за който говориш, не, че го гледаш кой знае колко отзад, но то ти стига веднъж да си го видял :mrgreen: :mrgreen:
Mamacita

Мнениеот Gorica23 » 04 Авг 2015, 12:33

Mamacita, и аз веднъж видях подобна гледка, положих усилия, но не се получи. :?
Ясно ми е, че няма да съм вечно млада, но не е като едно време, благодарение на естетичната дерматология жените към 45-50г. спокойно могат да изглеждат на 35г., така че мъжете трябва да знаят, че и ние имаме претенции, и те трябва да се поддържат. :mrgreen:
Gorica23

Мнениеот Elica » 04 Авг 2015, 13:44

Gorica23 написа:Mamacita, и аз веднъж видях подобна гледка, положих усилия, но не се получи. :?
Ясно ми е, че няма да съм вечно млада, но не е като едно време, благодарение на естетичната дерматология жените към 45-50г. спокойно могат да изглеждат на 35г., така че мъжете трябва да знаят, че и ние имаме претенции, и те трябва да се поддържат. :mrgreen:
Искаш да кажеш, че ти си повдигаш дупето ли? :) На мен ще ми е странно ако приятелят ми дори и на по 40г. е тръгнал да си прави естетични процедури и трепери повече от мен за задника си! :shock:
Аватар
Elica

Мнениеот Gorica23 » 04 Авг 2015, 15:23

Elica написа:
Gorica23 написа:Mamacita, и аз веднъж видях подобна гледка, положих усилия, но не се получи. :?
Искаш да кажеш, че ти си повдигаш дупето ли? :) На мен ще ми е странно ако приятелят ми дори и на по 40г. е тръгнал да си прави естетични процедури и трепери повече от мен за задника си! :shock:

Elica, не знам дали да се смея или да плача на твоя коментар, но ще оставя смехът да ме обземе. :lol: :lol: :lol:
Елица повдигам си дупето при определени състояния. :mrgreen: С Mamacita си говорим, че и двете сме имали връзка с доста по-възрастни мъже от нас, на които дупетата им са били провиснали. Не се безпокой за моето и на човека до мен дупе, мога да те уверя, че са в идеална форма. Добрият външен вид е проявление на вътрешното състояние на човека и чак след това идват естетичните процедури като помощно средство. Като чета коментара ти разбирам, че критериите ни за хората, с които искаме да сме са различни. Аз харесвам високи, добре сложени мъже, сините очи не са задължителни, но за сметка на това интелекта е! Повярвай ми това се постига с определен начин на живот и полагане на усилия и поддържане. Щом теб те удовлетворява да гледаш как задника на приятеля ти трепери няма лошо, това са твоите критерии! :mrgreen:
Gorica23

Мнениеот Lili_pili » 04 Авг 2015, 15:45

Elica написа:

Съгласна съм! Когато стана на 45 и като по чудо ме е огряло за секс няма да гледам задника какъв е, а отпред какво се случва. :oops: :mrgreen:
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот Gorica23 » 05 Авг 2015, 17:20

Да си сексуален обект на желание не е въпрос на колко години си, а как изглеждаш. Познавам дами над 35г., красиви, енергични и пълни с живот жени, които ги "огрява" много по-често от 20 - 25 годишни момичета. Тези дами имат високи изисквания към половинките си и не се страхуват да го показват. Не си мислете, че към 45г. живота спира, интелигентните хора са способни да изпитват наслада и да се радват цял живот. :)
Gorica23

Мнениеот sofi_black » 06 Авг 2015, 09:51

Gorica23 написа:Да си сексуален обект на желание не е въпрос на колко години си, а как изглеждаш. Познавам дами над 35г., красиви, енергични и пълни с живот жени, които ги "огрява" много по-често от 20 - 25 годишни момичета. Тези дами имат високи изисквания към половинките си и не се страхуват да го показват. Не си мислете, че към 45г. живота спира, интелигентните хора са способни да изпитват наслада и да се радват цял живот. :)

Напълно съгласна съм с тебе, а и при по-големите жени е някак по-истинско, при малките е, за да се направят на вървежни, да отбележат бройката, а за представянето няма значение :lol:
sofi_black

Мнениеот Rali_hr » 06 Авг 2015, 10:17

Толкова съм изморена от това мислене с огряването, от това желание някой да ни "оправи" и т.н. Просто е елементарно. Радвам се на толкова различни неща от живота, та да гледам задника на мъжа ми е последното нещо, което правя. Станала съм на 37 години, вече започвам да гоня 40-те, мъжът ми е на 43 и смятам, че е красив, харесват ми и белите коси, които се появяват и бръчките около устата му, когато се усмихне. Не ми тежи, не ми е неприятно, гледам го в очите и виждам сърцето му, не търся увисналото му седалище,не се моля да ме оправи някой и да ме огрее, защото имам всичко. :)
Но да не се отнасяме от темата, съгласна съм, че трябва да се поддържаме,но най-вече трявба да поддържаме това, което е вътре в нас, а не целта ни да бъде да сме обект на огряване.
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Gorica23 » 10 Авг 2015, 12:29

Rali_hr написа:Толкова съм изморена от това мислене с огряването, от това желание някой да ни "оправи" и т.н. Просто е елементарно. Радвам се на толкова различни неща от живота, та да гледам задника на мъжа ми е последното нещо, което правя. Станала съм на 37 години, вече започвам да гоня 40-те, мъжът ми е на 43 и смятам, че е красив, харесват ми и белите коси, които се появяват и бръчките около устата му, когато се усмихне. Не ми тежи, не ми е неприятно, гледам го в очите и виждам сърцето му, не търся увисналото му седалище,не се моля да ме оправи някой и да ме огрее, защото имам всичко. :)
Но да не се отнасяме от темата, съгласна съм, че трябва да се поддържаме,но най-вече трявба да поддържаме това, което е вътре в нас, а не целта ни да бъде да сме обект на огряване.

Не знам дали забеляза, но въпросното "огряване" е в кавички. По въпроса за мъжката анатомия, не че се заглеждам, а защото се шири понятието, че мъжете остарявали по-бавно от жените, обръщам внимание на задника им като пример, в подкрепа на жените като цяло...
Винаги съм вярвала, че жената трябва да се поддържа заради себе си, останалото е бонус. :)
Gorica23

Мнениеот Kaya » 10 Авг 2015, 13:47

Не мисля, че на мъжете не им личат годините, просто при тях се приема за нормално остаряването, докато жените бягаме и искаме все да излъжем за годините си.:)
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим