Как се справяте с бръчките тип пачи крак – какво използвате?

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Как се справяте с бръчките тип пачи крак – какво използвате?

Мнениеот mangusta » 10 Авг 2015, 14:07

Ама дупето не е много показателно май, т.е. ти би трябвало да си го поддържаш през цялото време, без значение мъж или жена, но да и аз съм чувала това, че мъжете по-бавно остарявали, ама да кажем, че е така прието, просто защото те кахъри нямат :lol: :lol:
mangusta

Мнениеот Rali_hr » 10 Авг 2015, 16:41

Мисля, че се дължи главно на това, че в повечето случаи работата на мъжете е свързана с повече физическо натоварване, за разлика от жените, които обикновено са на стол! :)
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Ваня Стойчева » 11 Авг 2015, 09:34

както има грозни мъже, така има и грозни жени, да не се лъжем, малко са онез, които изглеждат като герой от филм :)
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Gorica23 » 11 Авг 2015, 15:42

Ваня Стойчева написа:както има грозни мъже, така има и грозни жени, да не се лъжем, малко са онез, които изглеждат като герой от филм :)

Така е, грозотата не подбира, особено душевната, но аз говоря за друго.
Може и феминистки да прозвучи, но жените сме по-красивия пол и е нормално да полагаме повече грижи за да съхраним тази красота. :D
Gorica23

Мнениеот Fancy » 30 Дек 2015, 12:56

Gorica23 написа:
Ваня Стойчева написа:както има грозни мъже, така има и грозни жени, да не се лъжем, малко са онез, които изглеждат като герой от филм :)

Може и феминистки да прозвучи, но жените сме по-красивия пол и е нормално да полагаме повече грижи за да съхраним тази красота. :D

И аз съм на същото мнение, но в същото време не съм съгласна с това, тъй като смятам, че хората трябва да разбием този стереотип, че жените сме перфектни и във всеки един момент и когато те видят рошава, по нощница, както всеки нормален човек, в даден момент от ежедневието си, то да си казват... ооо това не е жената за мен... :evil: :evil: :evil: :evil:
Fancy

Мнениеот Snejna » 04 Яну 2016, 14:58

О, да едно е красотата, друго е вече да се побърквмае на тази тема. Познавам адски много красиви жени, които не са полагали грижи в козметичните салони, нито са давали заплатите си на Каляшева и изглеждат страхотно и определено не изглеждат комично. А има доста, които изглеждат абсурдно, едно е да се запазваш по-млад, друго е да се изпънеш и да изглеждат нереалистично за годините си, мисля второто е по-трагично. :)
Аватар
Snejna

Мнениеот MollyDolly » 04 Яну 2016, 16:23

Snejna написа:О, да едно е красотата, друго е вече да се побърквмае на тази тема. Познавам адски много красиви жени, които не са полагали грижи в козметичните салони, нито са давали заплатите си на Каляшева и изглеждат страхотно и определено не изглеждат комично. А има доста, които изглеждат абсурдно, едно е да се запазваш по-млад, друго е да се изпънеш и да изглеждат нереалистично за годините си, мисля второто е по-трагично. :)

Разбира се, ама пак зависи от обществото и заобикалящата те среда... така че ако не си такъв и не вирееш в тази среда, то няма и да ти се налага да ходиш при Каляшева :grin:
MollyDolly

Мнениеот S_Milenska » 04 Яну 2016, 16:38

Със сигурност, ако си в компания и всички около теб изглеждат от струна по-изпънати, няма как да си носиш бръчките, логично.
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Gorica23 » 08 Яну 2016, 18:08

Fancy написа:
Gorica23 написа:

И аз съм на същото мнение, но в същото време не съм съгласна с това, тъй като смятам, че хората трябва да разбием този стереотип, че жените сме перфектни и във всеки един момент и когато те видят рошава, по нощница, както всеки нормален човек, в даден момент от ежедневието си, то да си казват... ооо това не е жената за мен... :evil: :evil: :evil: :evil:

Да, човека до теб трябва да те харесва всякак, не може винаги да сме перфектни. Но съгласи се, че има разлика между това винаги да си разрошена и неглиже и да се поддържаш с мярка. Те мъжете го усещат и от личен опит казвам, че уважават усилията, които полагаме, въпреки че се правят на ударени. Наскоро приятел ми каза, че бил приятно изненадан от смяната на цвета на косата на жена си и че даже той самия преди време и бил споменал да го направи. :)
Gorica23

Мнениеот renetka » 16 Мар 2016, 18:09

Gorica23 написа:
Fancy написа:И аз съм на същото мнение, но в същото време не съм съгласна с това, тъй като смятам, че хората трябва да разбием този стереотип, че жените сме перфектни и във всеки един момент и когато те видят рошава, по нощница, както всеки нормален човек, в даден момент от ежедневието си, то да си казват... ооо това не е жената за мен... :evil: :evil: :evil: :evil:

Да, човека до теб трябва да те харесва всякак, не може винаги да сме перфектни. Но съгласи се, че има разлика между това винаги да си разрошена и неглиже и да се поддържаш с мярка. Те мъжете го усещат и от личен опит казвам, че уважават усилията, които полагаме, въпреки че се правят на ударени. Наскоро приятел ми каза, че бил приятно изненадан от смяната на цвета на косата на жена си и че даже той самия преди време и бил споменал да го направи. :)

Промяната идва отвътре, когато една жена се почувства красива, тя и изглежда красива. Така че, след като започнат да ни притесняват някои дефектчета, които в началото сами ние забелязваме - какво по-логично от взимането на мерки, преди да се задълбочили? За щастие вече много неща са достъпни не само за кинозвездите. Пачият крак рано или късно се появява, по-добре по-късно.
renetka

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим