Ваня Стойчева написа:както има грозни мъже, така има и грозни жени, да не се лъжем, малко са онез, които изглеждат като герой от филм
Gorica23 написа:Ваня Стойчева написа:както има грозни мъже, така има и грозни жени, да не се лъжем, малко са онез, които изглеждат като герой от филм :)
Така е, грозотата не подбира, особено душевната, но аз говоря за друго.
Може и феминистки да прозвучи, но жените сме по-красивия пол и е нормално да полагаме повече грижи за да съхраним тази красота. :D
Snejna написа:О, да едно е красотата, друго е вече да се побърквмае на тази тема. Познавам адски много красиви жени, които не са полагали грижи в козметичните салони, нито са давали заплатите си на Каляшева и изглеждат страхотно и определено не изглеждат комично. А има доста, които изглеждат абсурдно, едно е да се запазваш по-млад, друго е да се изпънеш и да изглеждат нереалистично за годините си, мисля второто е по-трагично. :)
Fancy написа:Gorica23 написа:Ваня Стойчева написа:както има грозни мъже, така има и грозни жени, да не се лъжем, малко са онез, които изглеждат като герой от филм :)
Така е, грозотата не подбира, особено душевната, но аз говоря за друго.
Може и феминистки да прозвучи, но жените сме по-красивия пол и е нормално да полагаме повече грижи за да съхраним тази красота. :D
И аз съм на същото мнение, но в същото време не съм съгласна с това, тъй като смятам, че хората трябва да разбием този стереотип, че жените сме перфектни и във всеки един момент и когато те видят рошава, по нощница, както всеки нормален човек, в даден момент от ежедневието си, то да си казват... ооо това не е жената за мен...![]()
![]()
![]()
Gorica23 написа:Fancy написа:И аз съм на същото мнение, но в същото време не съм съгласна с това, тъй като смятам, че хората трябва да разбием този стереотип, че жените сме перфектни и във всеки един момент и когато те видят рошава, по нощница, както всеки нормален човек, в даден момент от ежедневието си, то да си казват... ооо това не е жената за мен...![]()
![]()
![]()
Да, човека до теб трябва да те харесва всякак, не може винаги да сме перфектни. Но съгласи се, че има разлика между това винаги да си разрошена и неглиже и да се поддържаш с мярка. Те мъжете го усещат и от личен опит казвам, че уважават усилията, които полагаме, въпреки че се правят на ударени. Наскоро приятел ми каза, че бил приятно изненадан от смяната на цвета на косата на жена си и че даже той самия преди време и бил споменал да го направи. :)
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта