21 Окт 2015, 10:51
Pipilota написа:На големи деца не виждам смисъл всичко да се глади, а и у нас не сме хотел, че да гладя чаршафите. Те се въргалят мръсни понякога подкачат с дрехите с които са се мятали навън до преди малко, а аз да им ги дезинфекцирам е смешно.Гладя само за добър вид на улицата, за друго - не.
22 Окт 2015, 11:56
Monika_Spasova написа:Pipilota написа:На големи деца не виждам смисъл всичко да се глади, а и у нас не сме хотел, че да гладя чаршафите. Те се въргалят мръсни понякога подкачат с дрехите с които са се мятали навън до преди малко, а аз да им ги дезинфекцирам е смешно.Гладя само за добър вид на улицата, за друго - не.
Да и аз мисля, че не е необходимо, след като то ще се въргаля после в боклуците или до преди малко е играло навън, тичало и т.н. До едно време е разбираемо, после вече е безсмислено. )
26 Окт 2015, 16:42
dejavu написа:Най-страшно е да срещнеш пораснали деца, които сами си гладят и то не само дрехите, но и спално бельо и прочее.![]()
26 Окт 2015, 17:27
26 Окт 2015, 17:37
svetlozara написа:Вече си реших проблемите, накупих си 50 закачалки и слагам всичко там, освен дънки и немачкащи се пантални.Всякакви блузи поли и подобни са по закачалките, нищо не се подрежда по-лесно от куп закачалки.
27 Окт 2015, 10:58
27 Окт 2015, 12:27
И аз много харесвам дрехи на закачалка, но нямам достатъчно пространство, а няма смисъл да висят по закачалки и да са сгъчени една в друга, защото пак се мачкат, а и не може да сложиш на една закачалка две тишъртки и става една...Pipilota написа:Аз много харесвам дрехи на закачалки, слагам по няколко и така спестявам място, но наситина си изисква повече пространство, там слагам главно блузи, които се мачкат по-лесно, ризи и подобни, сгъвам всички долни части
24 Ное 2015, 12:23
29 Дек 2015, 11:53
Monika_Spasova написа:Е, да аз рядко слагам 2 неща едно върху друго, главно, ако са от тези, които обличам много, много рядко, а и тях не ги гладя преди да прибера. Все пак ако не се носят дрехите и не се перат редовно, изгладените започват да пожълтяват. :)
29 Дек 2015, 17:54
dessiblond написа:Monika_Spasova написа:Е, да аз рядко слагам 2 неща едно върху друго, главно, ако са от тези, които обличам много, много рядко, а и тях не ги гладя преди да прибера. Все пак ако не се носят дрехите и не се перат редовно, изгладените започват да пожълтяват. :)
Не е до гладенето, до самия плат е, но трябва наистина много време да мине, че да пожълтеят, не зная дали при някои това се случва по-бързо, но... в моя случай аз и не гладя, и не сгъвам своите, нямам време и нерви, само за тези на детето се грижа