С какво сте опитвали да се избавите от пърхота и е дало добър ефект?

Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.

Re: С какво сте опитвали да се избавите от пърхота и е дало добър ефект?

Мнениеот Rali_hr » 04 Фев 2015, 13:51

Yarost написа:
Kaya написа:Аз съм си наумила да пробвам с домашен сапун! После ще ви кажа дали е дало резултат! :roll:

Не мисля, че е добра идея по-скоро да ти предизвика още пърхот. най-добре е да се използват продукти на натурално основа с много витамини в тях

Е той домашния сапун няма ли натурална основа? Бабите едно време не е имало от къде да си намерят друг сапун, а напоследък аз имам у нас сапун, все едни видни дами ми го искат, коя за температура съветва, коя дрехите си пере, та защо и за пърхот да не помогне? :roll:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Andrey » 04 Фев 2015, 14:51

Пробвал съм само с шампоани и така не ми се е получило :(
Аватар
Andrey

Мнениеот Elica » 04 Фев 2015, 17:19

Офф и на мен ми се появи пърхот! :( Сега се чудя как да го махна, моя приятелка ползва някакъв шампоан, който 100мл. е 23 лева, та не мисля, че е за мен! :roll:
Аватар
Elica

Мнениеот Elica » 04 Фев 2015, 17:19

Офф и на мен ми се появи пърхот! :( Сега се чудя как да го махна, моя приятелка ползва някакъв шампоан, който 100мл. е 23 лева, та не мисля, че е за мен! :roll:
Аватар
Elica

Мнениеот Yarost » 05 Фев 2015, 13:39

dejavu написа:
Yarost написа:
Tinki написа:Да и аз така съм чувала, и на мен не ми върши работа. Ще видя какво ще ми препоръчат в аптеката по-късно като ходя.

Пуснали са сега един шампоан с не знам си колко витамина в него, медицински мисля, че се води. Ако искаш го провери - на Lavilin, но за цената не мога да те ориентирам

Странно намерих го само в Амазон и го продават на 14$ ама с доставката може и да се позлати :D

Хах, как само там. :D В родните аптеки го има :D даже ето линк да видиш, може би си намерила някой друг. http://apteka.framar.bg/30047235/%D0%BB ... %BC%D0%BB-
Yarost

Мнениеот Slavena » 05 Фев 2015, 13:54

А този шампоан завинаги ли се използва?
Slavena

Мнениеот dejavu » 05 Фев 2015, 15:01

Yarost написа:
dejavu написа:
Yarost написа:
Пуснали са сега един шампоан с не знам си колко витамина в него, медицински мисля, че се води. Ако искаш го провери - на Lavilin, но за цената не мога да те ориентирам

Странно намерих го само в Амазон и го продават на 14$ ама с доставката може и да се позлати :D

Хах, как само там. :D В родните аптеки го има :D даже ето линк да видиш, може би си намерила някой друг. http://apteka.framar.bg/30047235/%D0%BB ... %BC%D0%BB-

Странно, че не съм го открила, ама още по-хубаво, че го има тук :idea: :) :)
dejavu

Мнениеот S_Milenska » 05 Фев 2015, 15:22

Ще взема и аз да си го купя, появил ми се е един ужасен пърхот, че и точно над челото което ще рече че от километри изглеждам гадно! Но се чудя, за колко време се ползва шампоана?
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Yarost » 05 Фев 2015, 16:33

Момичета, според мен няма причина да не може да се използва постоянно, но предполагам че ако питате в аптеката ще ви кажат.
Yarost

Мнениеот Snejna » 05 Фев 2015, 16:38

Yarost написа:Момичета, според мен няма причина да не може да се използва постоянно, но предполагам че ако питате в аптеката ще ви кажат.

Ехе, тя цената му хич не е за постоянно ползване, предполагам, че това имат предвид. Защото си представям само как всеки месец давам по 30лв за шампоан! :shock:
Аватар
Snejna

ПредишнаСледваща

Назад към Домашен лекар