С какво сте опитвали да се избавите от пърхота и е дало добър ефект?

Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.

Re: С какво сте опитвали да се избавите от пърхота и е дало добър ефект?

Мнениеот Yarost » 06 Фев 2015, 15:07

Snejna написа:
Yarost написа:Момичета, според мен няма причина да не може да се използва постоянно, но предполагам че ако питате в аптеката ще ви кажат.

Ехе, тя цената му хич не е за постоянно ползване, предполагам, че това имат предвид. Защото си представям само как всеки месец давам по 30лв за шампоан! :shock:

Причината според мен е че наистина има само истински съставки а и би трябвало да е много ефикасен. Иначе си права... но поне докато се тушира проблема с пърхота не е лошо да се ползва за известно време
Yarost

Мнениеот Локумът » 06 Фев 2015, 15:17

Ползвал съм го шампоана, миех се 2 пъти в седмицата (само с него) и така докато отшуми проблема и още 3 седмици след това, после минах на обикновен шампоан. :)
Аватар
Локумът

Мнениеот Yarost » 06 Фев 2015, 16:22

Локумът написа:Ползвал съм го шампоана, миех се 2 пъти в седмицата (само с него) и така докато отшуми проблема и още 3 седмици след това, после минах на обикновен шампоан. :)

Мда, и моята идея беше точно такава. Важното е да има ефект.
Yarost

Мнениеот mix_twix » 06 Фев 2015, 16:24

И аз май ще се насоча към тоя шампоан, кожата ми е много суха и много пърхот имам напоследък пък хич не е красиво.. :roll:
Аватар
mix_twix

Мнениеот Mon_ton » 06 Фев 2015, 17:52

Аз започнах да си мия косата по-често и да си правя маска с яйце и зехтин и ми се изчисти главата :)
Аватар
Mon_ton

Мнениеот renetka » 19 Мар 2015, 14:18

Snejna написа:
Yarost написа:Момичета, според мен няма причина да не може да се използва постоянно, но предполагам че ако питате в аптеката ще ви кажат.

Ехе, тя цената му хич не е за постоянно ползване, предполагам, че това имат предвид. Защото си представям само как всеки месец давам по 30лв за шампоан! :shock:

Искам да ви кажа, че цената му хич не е толкова главозамайваща. Виждали ли сте в био магазините цените на тези продукти ;) Или пък продуктите, които може да си купите от фризьорски салони, от професионалните серии да речем? А плюс това този е лечебен, а и е 300мл...Низорал, който е ползвал, знае за какво миниатюрно шишенце става въпрос :lol:
renetka

Мнениеот Kremiliya » 19 Мар 2015, 14:39

Е, така е,а ма не си представям да накупя за цялата къща шампосани за 100лева месечно общо! :) Че то 1/3 от заплатата ми ще отива само за шампоани, не ми се мисли за пасти за зъби, препарати за пране хахах :)
Аватар
Kremiliya

Мнениеот mix_twix » 19 Мар 2015, 18:26

Пърхота го махам само с шампоани и засега ми се получава, но честото миене е важно, не трябва да се занемарявате! :)
Аватар
mix_twix

Мнениеот Pipilota » 20 Мар 2015, 10:13

За мен най-ефикасното си остават шампоаните против пърхот ;)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Yarost » 20 Мар 2015, 14:57

Kremiliya написа:Е, така е,а ма не си представям да накупя за цялата къща шампосани за 100лева месечно общо! :) Че то 1/3 от заплатата ми ще отива само за шампоани, не ми се мисли за пасти за зъби, препарати за пране хахах :)

Купуваш един шампоан 300 мл и го ползвате всички :) Как ги сметна тези 100 лв? :roll:
Yarost

ПредишнаСледваща

Назад към Домашен лекар