21 Апр 2015, 16:14
annamaria написа:И за задържането на вода взимам, и за обувките (не ходя с неудобни или високи). От отворени обувки точно сега са ми проблемите. Преди ходих само с отворени и ела сега да видиш за какви щети става думаАбсолютно съм се отказала от сандалести или джапанести. Единствено на пясъка
21 Апр 2015, 16:36
23 Апр 2015, 11:32
MaLkA_sLaDoRaNa написа:annamaria написа:За подуването на крака не смятам, че каквато и да е козметика може да ти бъде от полза, по-добре е да отидеш при личния, за да те насочи към определен специалист
23 Апр 2015, 12:02
23 Апр 2015, 13:04
24 Апр 2015, 13:00
Ваня Стойчева написа:Не е ли по-лесно да смените обувките? Макар че и аз бях като вас на младини, не можех да ходя с равни обувки, сякаш щеше да се развали мнението на хората за мене.
24 Апр 2015, 16:08
annamaria написа:Ваня Стойчева написа:Не е ли по-лесно да смените обувките? Макар че и аз бях като вас на младини, не можех да ходя с равни обувки, сякаш щеше да се развали мнението на хората за мене.
А аз както нося цял живот ниски обувки, май точно това ми е прецакало краката. Дюстабан и оттам (това е моя теория) са ми се деформирали - нокти и загрубяла кожаНе съм ходила при лекар (то на какъв лекар се ходи
?), за да кажа, че е точно така, но нали се знае, че е хубаво да има малко повдигане на петата, а не съвсем плоски подметки...
20 Яну 2017, 17:21
mix_twix написа:annamaria написа:Ваня Стойчева написа:Не е ли по-лесно да смените обувките? Макар че и аз бях като вас на младини, не можех да ходя с равни обувки, сякаш щеше да се развали мнението на хората за мене.
А аз както нося цял живот ниски обувки, май точно това ми е прецакало краката. Дюстабан и оттам (това е моя теория) са ми се деформирали - нокти и загрубяла кожа :( Не съм ходила при лекар (то на какъв лекар се ходи?), за да кажа, че е точно така, но нали се знае, че е хубаво да има малко повдигане на петата, а не съвсем плоски подметки...
Добре де, аз за тва вечно съм се чудил, след като трябва да имаме високи пети що за толкова години не сме еволюирали и що мъжете нямат подобни проблеми с краката?!Или ако имат се срещат много по-рядко, отколкото при жените..
20 Яну 2017, 17:30
23 Яну 2017, 11:37