Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: Уморените и дехидратирани крака след дълъг ден, как се справяте?!

23 Яну 2017, 12:01

На мен ми помага вдигане на краката на високо за двайсетина минути, душ с по-хладна вода и масаж с крем, който комбинира билкови екстракти, хидратиращи съставки и растителни масла. Винаги правя масажа на краката в посока от долу на горе. Когато чувствам краката си особено уморени и подути, преди крема ползвам баня за крака със соли, масло от евкалипт, ментово масло и др. Зимата след масажа с крем често слагам тънки памучни чорапки. Така кожата се запазва наистина гладка и еластична.

23 Яну 2017, 12:18

Тези масла не помагат ли повече на самата кожа? С какво облекчават чувството за умора и тежест? Аз гледам да си опъна краката на леглото, така ми отпочиват добре.

23 Яну 2017, 13:54

penny написа:Тези масла не помагат ли повече на самата кожа? С какво облекчават чувството за умора и тежест? Аз гледам да си опъна краката на леглото, така ми отпочиват добре.

Маслата помагат на кожата, да. А билковите екстракти (например див кестен, червени лозови листа, арника и др.) облекчават болката и намаляват отоците. Затова е добре кремът да е с балансиран състав, така че да въздейства и в двете посоки.

09 Фев 2017, 14:29

Мазала съм се с такива и като го нанесеш, след известно време чувстваш една лекота в краката :smile: . Действат, това е сигурно.

10 Мар 2017, 15:06

Petq.pet написа:Мазала съм се с такива и като го нанесеш, след известно време чувстваш една лекота в краката :smile: . Действат, това е сигурно.

Оф, чета с тиква икак викам се мажеш с тиква, направо се засилих за това да ти пиша! :lol:
аз само си вдигам краката на високо и много бързо се справям с отока, засега това ми стига, а и не обичам да се мажа много.

12 Мар 2017, 17:41

Моето спасение се крие в тази хидромасажна вана http://www.gaudi-ds.com/product/301/hid ... 85h90.html . Спасение след тежки дни. Правя си лечебна вана с билки и етерични масла и пия чаша червено вино. Забравям за всичко, което ми се е случило през деня и единственото нещо, което правя, е да се отдам на релакс. Супер много се отпускам и се чувствам прекрасно след това.

29 Мар 2017, 19:38

Аз, за съжаление, нямам такава вана и карам мъжа ми да ме масажира :grin: :grin:

29 Мар 2017, 19:43

preslavaslavova написа:Моето спасение се крие в тази хидромасажна вана http://www.gaudi-ds.com/product/301/hid ... 85h90.html . Спасение след тежки дни. Правя си лечебна вана с билки и етерични масла и пия чаша червено вино. Забравям за всичко, което ми се е случило през деня и единственото нещо, което правя, е да се отдам на релакс. Супер много се отпускам и се чувствам прекрасно след това.

Наистина ли успокоява? И при мен тежестта вечер е ужасна, понякога см така и до следващия ден, тази работа на бюро много зле ми действа на краката. ..

30 Мар 2017, 10:17

Хм и аз май ще си взема някаква ваничка, щом върши работа. с мОите килограми и работата на стол и аз изпитвам ужасна тежест напоследък, точно както казахте до сутринта ме болят краката, дори на работа имам стойка да си вдигам краката около 20 см ама не върши работа.

30 Мар 2017, 10:25

Да, ваничките вършат страхотна работа, аз също имам масажор и съм много доволна. Просто купувайте и не го мислете. Много добра работа вършат, успокояват, масажират, после отпуснато като ги сложите на облегалката на дивана за 10 минути сте нови хора. :cheerleaderkid:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6