Запознати ли сте как се приготвя грог?

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Запознати ли сте как се приготвя грог?

Мнениеот borkova » 19 Ное 2014, 13:56

Вчера бяхме в нещо като бар и видях, че всички приятели си поръчаха грог. Да не оставам и аз по-назад си взех също :idea: ;)
Страшно много ми хареса, до сега не бях опитвала никога подобно нещо, но и не успях да преценя какво точно има в него :? Сервираха ми го в такава голяма чаша,
grog.jpg
grog.jpg (41.65 KiB) Прегледано 415 пъти
страшно ароматен и вкусен :!: и понеже не се усеща много алкохола, изпих още два грога и тъкмо се сгрях подобаващо :D :D

Така де, май не е много препоръчително в такива количества да се пие, :oops: :lol: но някой може ли да ми каже как се приготвя грог и какво точно има в него :roll:
borkova

Re: Запознати ли сте как се приготвя грог?

Мнениеот m.vulev » 19 Ное 2014, 13:59

Ами може и да има строго определена рецепта, но аз си го правя с черен чай, канела и ром, до колкото знам чая може да си го променяш, както ти хареса, но рома си остава :idea: :D А да, всичко е на око, никога не съм мерил и теглил :D
m.vulev

Мнениеот Snejna » 26 Ное 2014, 12:21

Никога не съм пила, голяма грешка явно, защото обичам ром. Трябва да пробвам по рецептата на vulev :) сигурно ще стане :roll:
Аватар
Snejna

Мнениеот borkova » 26 Ное 2014, 12:44

Много благодаря, vulev! Какво ще кажеш за това - видях, че в Лидъл се продава смесица от подправки за греяно вино, смяташ ли, че ако се добави към чая, вместо към виното, ще стане готино :roll:
borkova

Мнениеот Rali_hr » 26 Ное 2014, 13:41

Не сме запознати как се приготвя, но пък сме запознати как се пие :mrgreen:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Snejna » 27 Ное 2014, 17:40

Rali_hr написа:Не сме запознати как се приготвя, но пък сме запознати как се пие :mrgreen:

То така всеки знае :lol: :lol: :lol: Аз никога не съм пила грог, къде ли мога да си поръчам?
Аватар
Snejna

Мнениеот Rali_hr » 05 Дек 2014, 17:41

Snejna написа:
Rali_hr написа:Не сме запознати как се приготвя, но пък сме запознати как се пие :mrgreen:

То така всеки знае :lol: :lol: :lol: Аз никога не съм пила грог, къде ли мога да си поръчам?

В някой готин бар или бирария, но това не включва дискотеки! :mrgreen:
Аватар
Rali_hr

Назад към Рецепти и полезни съвети