Помощ! Не знам как да почивам!

Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.

Помощ! Не знам как да почивам!

Мнениеот Snejna » 19 Ное 2014, 16:55

До скоро имах постоянно различни семейни ангажименти и през цялото време бях заета с нещо. Но от няколко дни нямам какво да правя и дори през уикенда не мога да си почина.
Докато всички останали спят, аз изглеждам точно така
bisto.jpg
bisto.jpg (11.3 KiB) Прегледано 1503 пъти

Вече се чудя, има ли начини наистина да се отдам на почивка, която,повярвайте ми, е заслужена. Всички ми казват,че трябва да си почина и да се заредя със свежи сили и енергия, но истината е,че не знам как да почивам. Какво мога да направя, за да изкарам поне един ден в мързел? :?:

Последните дни бях у дома и прерових всички шкафове, избърсах им праха отвътре, измих 2 пъти прозорците и какво ли още не, а не се сетих дори да изляза на кафе с приятелка. Събирам идеи как да си почина и изобщо,има ли начин да се науча да почивам?
Аватар
Snejna

Re: Помощ! Не знам как да почивам!

Мнениеот S_Milenska » 19 Ное 2014, 17:33

Честно да си призная, не вярвах,че съществуват и такива хора :D
Винаги съм мислила, че на всички им е лесно да си почиват, но явно не е така. Може би е хубаво да се отдадеш на любимо занимание и да си заставиш да не правиш нищо, туко виж помогне. Интересно има ли други хора с такива симптоми, или мързелът надделява? :?:
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Lollipop » 20 Ное 2014, 11:55

Почивката е много важна, учудена съм,че ти е трудно да се отдадеш на заслужен мързел. :) Пробвай да отидеш в някой спа комплекс да ти покажат там как се релаксира. Със сигурност ще ти хареса, а и ще бъде полезно за щастието ти :P
Аватар
Lollipop

Мнениеот Kaya » 24 Ное 2014, 11:16

Някои биха ти завидели,ако постоянно мързелуват и не умеят да се накарат да работят :D
Мъжът ти е крайно време да ти подари един разтоварващ ден.
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Snejna » 25 Ное 2014, 17:43

Поне да ви се похваля, планирахме си почивка за уикенда, ще отидем в близък до града хотел, където мислим да се отдадем на мързел, надявам се, че там няма да тръгна да бърша прозорците, рабрахме се с мъжа ми дори да не ми позволява да звъня у дома, да видим! :roll: :oops:
Аватар
Snejna

Мнениеот Malina » 30 Дек 2014, 13:14

Снежи, кажи какво се случва с теб, научи ли се да почиваш, сега по празниците какво правиш, чистиш ли или спиш? :)
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Ваня Стойчева » 09 Яну 2015, 12:23

А мислих, че само аз съм луда. Същата съм, постоянно трябва да върша нещо, дори ако съм отпуска и я запълвам с чистене, подреждане на дрехите, експериментиране в кухнята и ако не разместя поне 1 стая, то значи, ч почивката ми не е била пълноценна. :lol:
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Pipilota » 16 Яну 2015, 09:57

Как бе момичета, научете се да си почивате, не ви ли мързи? :mrgreen:
Ето това е едно предимство на мързела, никога няма да се оплача, че не мога да си почина. :lol:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Snejna » 06 Юли 2015, 11:28

А, момичета, след толкова време пак продължавам с парцала да си ходя, даже си го нося в джоба, не ми се отдава това стоене и това е. Най-много за някой филм да седна. :lol: Явно така ще съм си цял живот.
Аватар
Snejna

Мнениеот Bass » 08 Юли 2015, 16:38

Пиеш два двойни джака и се впускаш ваф вихара на копона. Тествано - работи.
Аватар
Bass

Следваща

Назад към Хоби и развлечения