С приятелката ми не се разбираме, но ме е страх да остана сам...

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

С приятелката ми не се разбираме, но ме е страх да остана сам...

Мнениеот Andrey » 20 Ное 2014, 10:52

Имам приятелка от доста време, около 4г. Всичко беше наред, но докато бяхме и влюбени. През последната година нещата не вървят, но и двамата не се решаваме да сложим край. :!:
Притеснявам се да остана сам и не мога да се реша да направя крачката и да се разделим, виждам,че и двамата се измъчваме и това е логичния край. Страх ме е да не изпадна в депресия и да не започна да злоупотребявам и накрая да изглеждам така
dri.jpg
dri.jpg (6.68 KiB) Прегледано 2949 пъти

Истината е,че дори прибирането у дома ми е тягостно, предпочитам да стоя на работа, срещите ни протичат в кавги,отколкото в приятни занимания. За любовен живот и дума не може да става, по-скоро говорим за навик и рутина,защото така трябва, не,че някой иска.

Напоследък се усещам,че все по-често прибягвам до чашката, за да се отърва от неприятните чувства, както и май да събера смелост, но не се получава. Какво да направя, за да се пребори със страха ми от самота? Не си представям живота ми така, да се прибирам вкъщи, да няма никой, а и на мен никой да не разчита. :?
Аватар
Andrey

Re: С приятелката ми не се разбираме, но ме е страх да остана сам...

Мнениеот silver933 » 20 Ное 2014, 10:56

Гадно е когато се оставим на навика. Да, кофти ще ти бъде да оставаш сам понякога, но ще гледаш да излизаш повече с приятели. Скоро ще усетиш ползите и ще започнеш да се чувстваш по-добре. Няма да изпадаш в женски депресии :lol: А скоро със сигурност ще се намери някоя,която да ти плаче на рамото :)
Аватар
silver933

Мнениеот M.Tasheva » 20 Ное 2014, 12:53

Само като си помислиш, че можеш да продължиш напред, а следващата жена до теб със сигурност едва ли ще иска ти да си слабата половинка във връзката ви. Не, че и мъжете нямат чувства и не мога да ги изразяват, но предполагам да посегнеш към ергенския начин на живот, това си е страшно лекарство, да знаеш, много лек ще се почувстваш!
M.Tasheva

Мнениеот Kaya » 20 Ное 2014, 14:12

И аз съм попадала в такава ситуация, когато само навика е крепял връзката ни. И за мъжете и за жените е трудно да се сложи край в такъв случай,но след като не вървят нещата определено не си правите услуга като оставате заедно. Постъпи като мъж, раздели се с приятелката и намери щастието си другаде, а за изпадането в депресия не се притеснявай, не е толкова страшно, обгради се с приятели :!:
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Pipilota » 24 Ное 2014, 09:57

Това положение е много сериозно. Трябва да се изправиш срещу навика и да се опиташ да промениш живота си, нито за теб, нито за момичето до теб е добре да живее в такава среда. След като не се разбирате няма смисъл и двамата да си губите живота.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Andrey » 24 Ное 2014, 13:34

Благодаря ви, събирам уж сили да се реша на тази стъпка. Положението наистина не става по-добро, а все повече се караме. Не искам нито на себе си, нито на нея да го причинявам. :x
Аватар
Andrey

Мнениеот mix_twix » 05 Фев 2015, 11:18

Andrey написа:Благодаря ви, събирам уж сили да се реша на тази стъпка. Положението наистина не става по-добро, а все повече се караме. Не искам нито на себе си, нито на нея да го причинявам. :x

Айде, не намери ли някое ново гадже, какво става :Р
Аватар
mix_twix

Мнениеот jamest » 07 Фев 2015, 19:13

След като наистина смяташ че нещата между вас не вървят поеми инициативата първи. Вероятността да изпаднеш в депресия и да изглеждаш като този от снимката ще е много по-голяма ако решителната крачка я предприеме приятелката ти.
jamest

Мнениеот Pipilota » 09 Фев 2015, 10:44

При Андрей май нещата вече имат развитие, трябва да мине да разкаже какво става! :)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Andrey » 09 Фев 2015, 14:55

Да, за последните 4м имаме голямо развитие, скъсах с тогавашната ми приятелка и случайно намерих нова хаха ;) С която сме вече заедно от месец и половина и се разбираме наистина чудесно, отдавна не съм се чувствал толкова свободен! :)
Аватар
Andrey

Следваща

Назад към Зона за мъже