20 Ное 2014, 17:55
20 Ное 2014, 18:01
21 Ное 2014, 09:19
24 Ное 2014, 15:59
25 Ное 2014, 11:05
01 Дек 2014, 17:38
01 Дек 2014, 20:36
09 Дек 2014, 13:47
Burborino написа:Много обичам пилешки дробчета в сос от сметана и топено сирене. обичам и Брюкселско зеле или карфиол запечени със сирена.
09 Дек 2014, 14:33
Kremiliya написа:Burborino написа:Много обичам пилешки дробчета в сос от сметана и топено сирене. обичам и Брюкселско зеле или карфиол запечени със сирена.
aaaa, я сподели последното как го правиш?! Обожавам брюкселско зеле, хапвала съм го от миксове, които слагам в супа, никога не съм си го готвила иначе, а много ми харесва
09 Дек 2014, 17:00
Burborino написа:Kremiliya написа:Burborino написа:Много обичам пилешки дробчета в сос от сметана и топено сирене. обичам и Брюкселско зеле или карфиол запечени със сирена.
aaaa, я сподели последното как го правиш?! Обожавам брюкселско зеле, хапвала съм го от миксове, които слагам в супа, никога не съм си го готвила иначе, а много ми харесва
Продукти: 400 г брюкселско зеле, 200 г сос бешамел, 2-3 триъгълничета топено сирене, 100 г кашкавал, сол, черен пипер, масло, галетa.
Брюкселското зеле се подварява в солена вода докато поомекне. Изцежда се. В намазана с масло и наръсена с галета малка тавичка се подреждат зелчетата. Отгоре се покриват със соса бешамел в който са разбъркани топените сиренца докато е още горещ за да се разтопят и след като е поизстинал малко се добавя 50 г настърган кашкавал и се подпрявя с черен пипер и сол. Наръсва се обилно с останалия кашкавал, отгоре се слагат няколко парченца масло и се пече на 200 градуса до зачервяване
http://1.bp.blogspot.com/-jDO--Z0zHO8/UdRGvZ-akWI/AAAAAAAACeQ/H04xQoVKuQA/s960/%D0%B7%D0%B5%D0%BB%D0%B5.jpg
Това ми е рецептата за брюкселско зеле. Може да се добавят и други сиренца на вкус.
Може и да се направи вместо с бешамел със сметана + любимите сирена