Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Дали ще имам истинско семейство или съм обречен винаги да бъда сам?

08 Апр 2015, 17:18

Със сигурност ще се намери и за теб половинка ;)) Както се казва за всеки влак си има пътниците.

07 Май 2015, 11:56

Има си пътници влака, но самотата е убийствена! :(

07 Май 2015, 17:49

Mon_ton написа:Има си пътници влака, но самотата е убийствена! :(

Някои си мисля, че свикват с идеята да са сами и хич не им се иска да се занимават с друг човек, това е отговорност, да се съобразяваш с навиците на някой друг и да оставиш свои навици.

08 Май 2015, 13:30

Стига де, не ми се иска да си остана сам. Сега уж пак излизам с една.. да видим, уж добро момиче, ама колко ще е добро сле 3-4 месеца не знам, за туй мисля като Андрей по бързата процедура да си направя едно лапе ;)

14 Май 2015, 15:17

Krum написа:Стига де, не ми се иска да си остана сам. Сега уж пак излизам с една.. да видим, уж добро момиче, ама колко ще е добро сле 3-4 месеца не знам, за туй мисля като Андрей по бързата процедура да си направя едно лапе ;)

Няма много да отлагате най-важното, дългите връзки често са обречени на провал ;)

20 Яну 2016, 17:42

Аз да си призная, с тея златотърсачки и ков*и все повече се чудя дали някой ден и на моята улица ще изгрее слънце. не мога да се оплача от липсата на внимание, но като цяло все се надявам, че е останало някое добро и свястно момиче. Обаче стигнах до извода, че по дискотеките не мгоат да се намерят такива жени.

20 Яну 2016, 18:25

asdddwww написа:Аз да си призная, с тея златотърсачки и ков*и все повече се чудя дали някой ден и на моята улица ще изгрее слънце. не мога да се оплача от липсата на внимание, но като цяло все се надявам, че е останало някое добро и свястно момиче. Обаче стигнах до извода, че по дискотеките не мгоат да се намерят такива жени.

Такива с лопата да ги ринеш! Много се изучиха жените, а и от малки предпочитат да попадат на някой платежоспособен. Може би твоите възможности не са атрактивни, но дори и да са, по-добре си ги покриеш, отколкото да парадираш с тях, защото ен се знае дал няма да те хареса някоя, която иска да е много многоо богата и със силикон! :hammer:

20 Яну 2016, 21:51

А може би някои хора не ги биват да създават семейства. Не че искам да ви отчаям, но не мислите ли, че не всеки става за семеен живот и за родител? Може би това е начина на вселената да ви кажа, че е добре да не се захващате с това - като ви изпраща винаги неподходящи половинки.

20 Яну 2016, 22:46

Monika_Spasova написа:А може би някои хора не ги биват да създават семейства. Не че искам да ви отчаям, но не мислите ли, че не всеки става за семеен живот и за родител? Може би това е начина на вселената да ви кажа, че е добре да не се захващате с това - като ви изпраща винаги неподходящи половинки.

Това звучи повече от ужасно! :shock: Не мисля, че вселената има чак толкова голям и сериозен план за бъдещето ни и да ни саботира връзките ;)

25 Фев 2016, 17:43

Има различни видове семейства, отношения. Човек избира начина си на живот. Няма рецепта за щастие, всеки си я забърква сам :razz: .
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3