Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
Правила на форума
Добави отговор

Дали ще имам истинско семейство или съм обречен винаги да бъда сам?

21 Ное 2014, 15:09

Годините си минават, а аз вече не съм никак млад - наближавам 40. Смятам, че съм добър човек, имам сигурна работа, докарвам си добър доход. Не съм конфликтен, винаги се старая да проявявам разбиране към останалите.Моите приятели вече създадоха семейства, имат деца и то големи, скоро сигурно ще имат и внуци, а мен не ме чака това в близко бъдеще. Вече си представям, че ще остарея сам и никога няма да имам семейство.

8144067023_ab07cffe14.jpg
8144067023_ab07cffe14.jpg (38.17 KiB) Прегледано 1652 пъти

И ето, след поредната неуспешна връзка вече започвам да се чудя дали и на мен ще ми се случи чудото, да намеря жената на моя живот и най-накрая да създам истинско семейство. Много е трудно роднините винаги да ти подмятат, че е време да се жениш, че останалите имали деца, а видиш ли те горките нямали внуци, на които да се радват.

Разбира се, може да сте сигурни, че на мен ми е далеч по-трудно, отколкото на тях. С приятелката ми си правихме планове за съвместен живот, всичко вървеше чудесно, докато не разбрах,че ми изневерява... И изведнъж всички планове, които градихме за бъдещето си изгубиха смисъл, дори мечтите ми, които бяха свързани с нас започнаха да ми тежат.

Има ли причина винаги да оставам сам? Ще получа ли някога своето истинско семейство, или ще остарея сам? Много е трудно да живееш такъв живот, в който, когато решиш, че си създал семейство, то бъде разрушено от недоверие или изневяра. Загубих и последната си надежда, че ще имам семейство, истинско!

Re: Дали ще имам истинско семейство или съм обречен винаги да бъда сам?

21 Ное 2014, 15:23

Как ще се отчайваш, човек, в никакъв случай не трябва! Много лоша услуга си правиш, повярваш ли в самотата си тя един ден ще те настигне. Стегни се и главата горе, на 40 не си чааак пък толкова стар ;)

24 Ное 2014, 16:07

Човек убеди ли се в нещо,че ще бъде неговото бъдеще, то се отказва да се бори за друго! Никога не е късно да срещнете любовта, все още сте млад, на 40г. животът е пред вас, масово се срещат двойки,които тепърва започват да градят семейство :)

09 Яну 2015, 12:17

Няма място за отчаяние, имах приятел, който намери любовта чак на 46 години! Сега вече има 3 годишна дъщеря, жена му е много красива и умна и са страшно щастливи. Така че няма краен срок на любовта, само не спирай да се оглеждаш и не губи надежда. :mrgreen:

03 Апр 2015, 16:52

Както стана, бе КРуме? Намери ли жена или да те вземам аз най-накрая? :lol:

03 Апр 2015, 16:54

Slavena написа:Както стана, бе КРуме? Намери ли жена или да те вземам аз най-накрая? :lol:

Slaven-че, в някои случаи човек е по-добре да бъде сам, отколкото зле придружен ;) ;) ;)

04 Апр 2015, 09:57

Krum написа:
Slavena написа:Както стана, бе КРуме? Намери ли жена или да те вземам аз най-накрая? :lol:

Slaven-че, в някои случаи човек е по-добре да бъде сам, отколкото зле придружен ;) ;) ;)

:ugeek: Евала! :) Но аз пък до колкото знам има там една жена, която сега ти е откраднала сърцето хаха :))

06 Апр 2015, 14:11

За всеки идва моментът, когато си намира някого, тъй че няма защо да се отчайваш :)

07 Апр 2015, 10:29

Самотаат хич не е хубаво нещо, отключва много здравословни проблеми, по-добре е да избягваш такива тегави мисли, обгради се с хора и не се знае в кой момент ще намериш твоята любима ;)

07 Апр 2015, 11:31

Понякога е трудно човек да си намери половинката, но никога не е късно, в наши дни много често се случва хората да намират жените си след като станат на по-голяма възраст. :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3