Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
Правила на форума
Добави отговор

Може ли вместо да гладувам да се прочистя с магданоз?

24 Ное 2014, 13:09

Бях започнаха някакво драстично прочистване на организма, което не ми се отрази особено добре. За мое облекчение, разбирам, че май може да се прочистиш и само с магданоз :roll: без да гладуваш!

За щастие много обичам магданоз, а в самата рецепта пишеше, че просто трябва да добавяш към салатата си, както и към повечето ястия в обилно количество, но аз мисля, да заместя вечерята си с една такава салатка
salad.jpg
salad.jpg (30.75 KiB) Прегледано 1831 пъти
:roll: доста апетитно ми изглежда и затова се чудя дали бих могла да се прочистя, просто хапвайки разни вкусни домашни гозби с повече магданоз :roll: и без никакъв глад :!:

Дали някой от вас се е прочиствал с магданоз :roll: малко вероятно ми се струва и все пак се надявам някой да сподели мнение, дали е възможно или просто ще си позеленея :? :mrgreen: :mrgreen:

Re: Може ли вместо да гладувам да се прочистя с магданоз?

24 Ное 2014, 13:11

Чувала съм единствено хубави неща за магданоза, така че мисля, би ти повлияло добре, ако опиташ едно магданозово прочистване, във всеки случай не мисля, че те очакват негативи :!: ;)

25 Ное 2014, 17:23

Не вярвам да имаш голям успех, а ако все пак има някакви шансове, то трябва да продължи изключително дълго това пасане на магданоз :D :D

01 Дек 2014, 12:17

Сигурно трябва поне 2 месеца нон стоп да ядеш засилено количество магданоз, че да има добър ефект ;) :roll:

13 Яну 2015, 15:16

НЕ мисля, че това би било достатъчно, ако не се храниш добре през останалото време. Ако ядеш повече пресни зеленчуци, подправени с магданоз,то би имало ефект, но ако ядеш хамбургер и си му сложила магданоз какъв ще е смисъла?

15 Яну 2015, 16:11

Мисля, че много голямо значение има не само магданоза, защото ако си наръсите пържолата няма да е ефикасно, трябва по-сериозна диета.

20 Мар 2015, 18:18

Не знам колко магданоз трябва да изядеш, че да се прочистиш като хората просто. Тъй че не се надявай, ами си хапвай от всичко и да не ти пука, тялото ти само ще се справи с чистенето.

21 Мар 2015, 11:30

Все пак, докато си хапваш магданоз нали приемаш и други храни, които могат да товарят и затормозяват тялото ти, колко магданоз трябва да изядеш, за да се тушира този ефект и да се изчистиш и от предишни токсини? :?:

26 Мар 2015, 16:35

И аз мисля, че прочистване на организма няма как да стане само ако добавяш към менюто си магданоз, пък дори и 1 кило на ден :shock:

Че е полезно, полезно е, спор няма, но прочистването на организма би трябвало да значи нещо съвсем друго :) То с едно Табуле може да изпиеш и 5 ракии/узота :mrgreen:

26 Мар 2015, 17:01

renetka написа:И аз мисля, че прочистване на организма няма как да стане само ако добавяш към менюто си магданоз, пък дори и 1 кило на ден :shock:

Че е полезно, полезно е, спор няма, но прочистването на организма би трябвало да значи нещо съвсем друго :) То с едно Табуле може да изпиеш и 5 ракии/узота :mrgreen:

Така може да се съчетае приятното с полезното, но и аз се съмнявам, че приятното ще стане много повече от полезното! :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3