Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Казват, че зехтинът е универсално лекарство, а за какво го използвате вие?

15 Дек 2014, 13:24

Май само аз не го ползвам зехтина за друго, освен за ядене? Нито мажа ръце и крака с него, нито го пия, нито го използвам за някаква профилактика.. :roll:

16 Дек 2014, 11:49

Зехтинът наистина е много полезен, аз сутрин пия по лъжичка зехтин, за да ми регулира стомаха, добре ми се отразява. :roll:

17 Дек 2014, 17:00

Ваня Стойчева написа:Зехтинът наистина е много полезен, аз сутрин пия по лъжичка зехтин, за да ми регулира стомаха, добре ми се отразява. :roll:

А ако не го пиеш, после се запичаш ли? :roll:

18 Дек 2014, 13:19

Като беше бебе малкото ми му чистих налепите на главата със зехтин :)

18 Дек 2014, 13:21

Malina написа:
Ваня Стойчева написа:Зехтинът наистина е много полезен, аз сутрин пия по лъжичка зехтин, за да ми регулира стомаха, добре ми се отразява. :roll:

А ако не го пиеш, после се запичаш ли? :roll:

Не е ли опасно като свикнеш да пиеш сутрин и след това да не можеш без него? :roll:

18 Дек 2014, 14:09

LaCoquine написа:Не е ли опасно като свикнеш да пиеш сутрин и след това да не можеш без него? :roll:

Мисля, че хората, които са стигнали до положение да го пият явно отдавна не могат без нещо, то сякаш най-малкото зло е зехтина. :roll:

29 Апр 2015, 14:55

Аз си се мажа със зехтин, слагам го на салатата - не е ли достатъчно :)

14 Май 2015, 15:58

Snejna написа:
LaCoquine написа:Не е ли опасно като свикнеш да пиеш сутрин и след това да не можеш без него? :roll:

Мисля, че хората, които са стигнали до положение да го пият явно отдавна не могат без нещо, то сякаш най-малкото зло е зехтина. :roll:

Ммм може би LaCoquine има предвид това, че може да се откаже от вредното и да не пие зехтин, защото и аз смятам, че като привикнат червата към нещо, после може да е наистина трудно :!:

17 Май 2015, 11:12

Реших вечер да мажа по малко лицето си със зехтин, много ми изсъхна кожата последно време и наистина се подобри! :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2