Искамe бебе - бременност, моментът на раждането, майчинство, проблемно забременяване и ин витро, осиновяване и приемна грижа
22 Яну 2015, 12:44
Pipilota написа:silver933 написа:Няма нужда от обяснения, закарайте я в някой магазин да се черви, че нищо не ѝ става

жестоко, но ще ѝ светне лампичка и всички у вас на диета и това е решението

Това е жестоко, така детето няма ли да се депресира и още повече да търси спасение в храната? Аз си спомням като дете имах проблеми с кг, родителите ми, вместо да се вземат в ръце и да ме подкрепят, констатираха само, че съм дебела и толкова.

Мда, за тази опция не се бях сетил, ами всички вкъщи на диета и това е, като се види положителния резултат хората се надъхват повече
27 Яну 2015, 18:23
Цялата къща като минете на диета то тогава на него ще му стане ясно, че и то има нужда от отслабване, ама подкрепа трябав и то много..
30 Яну 2015, 20:38
Рали, какво става? Малката госпожица посвали ли някое килце или се отказахте?
02 Фев 2015, 15:24
Не мислих, че е възможно майките да слагат на диета децата си, но и това стана пред очите ми. Детенцето на една приятелка е 3-4 клас и е доста пълничко, понеже танцува спортни танци и са помолили майката да направи нещо за детето, ако не иска до тийнейджърска възраст да започнат да го болят ставите и така, сега виждам как упорито смъква, но защо трябва да става по този начин
04 Фев 2015, 13:58
LEILA написа:Не мислих, че е възможно майките да слагат на диета децата си, но и това стана пред очите ми. Детенцето на една приятелка е 3-4 клас и е доста пълничко, понеже танцува спортни танци и са помолили майката да направи нещо за детето, ако не иска до тийнейджърска възраст да започнат да го болят ставите и така, сега виждам как упорито смъква, но защо трябва да става по този начин

А по какъв начин да стане?
04 Фев 2015, 15:18
Абе не знам, но затлъстяването при децата е сериозен проблем и трябва да се гледа сериозно на това!
04 Фев 2015, 17:19
LEILA, когато някой понапълнее не го е направил нарочно, нито родителите нарочно го причиняват на децата си, това се е случило и трябва подкрепа, за да се справят, а не натякване, че късно са се сетили.
04 Фев 2015, 17:48
В прав тест трябва да му се говори и да е наясно какво е положението! Моето дете ако стане дебело хич няма да му мълча, нека да ходи и на спорт.
16 Апр 2015, 10:38
Положението е много сложно и наистина това става само с цялостна промяна на храненето вкъщи, не става детето да е на диета, докато вие сте на джънк..
16 Апр 2015, 14:28
Малко по-остро, като е дебело нека да си го знае ида внимава какво яде!