Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
29 Сеп 2016, 10:53
black написа:Като пазаруваш онлайн не даваш пари за бензин, не се разкарваш напред -назад по магазините, а го получаваш на крак вкъщи. Удобството и то си има цена

.
Даваш пари за доставка.

То си е същото, като да отидеш да си го купиш. Предимството е, че имаш огромен избор, без да се налага да обикаляш, но пак за някои неща е по-добра ръка да пипне, око да види:)
29 Мар 2017, 16:01
Дрехи и обувки поръчвам почти всеки месец по нещо такова, различни кухненси истории също,
но тях по-рядко. Като цяло обичам интернет пазаруването и често си поръчвам.
11 Апр 2017, 12:04
Най-често дрехи за малката купувам от Интернет, имат страхотни неща от чуждестранни сайтове на много добри цени.
11 Апр 2017, 14:30
Техника най-често купувам онлайн. Телелефони съм си вземал, няколко пъти благодарение на интернет съм се сдобивал с кола, дрехи. Често търся в интернет различни оферти.
11 Апр 2017, 14:32
Mon_ton написа:Най-често дрехи за малката купувам от Интернет, имат страхотни неща от чуждестранни сайтове на много добри цени.
И аз дрехи за децата, много хубави неща има, такива,които надали ще намеря иначе да купя. А и на много изгодни цени, тук подобни неща са в пъти по-завишена стойност.
На себе си също купувам доста неща от един английски сайт, в който има разбира се китайски стоки, но дрехите са си с добро качество и с хубави материи.
11 Апр 2017, 22:15
Дрешки, играчки, обувки, всеки месец купувам нещо от тези неща за малката, или за нас с баща й. Много добри оферти има на много хубави стоки.
12 Апр 2017, 10:51
Повече дрехи си взимам, обувки не рискувам да си купя онлайн, защото може да не уцеля номера.
21 Апр 2017, 12:47
Най-често поръчвам различни масла и зърнени храни. По-рядко дрехи, когато имаме нужда. По магазините почти не ходя.
21 Апр 2017, 14:48
Дрехи, дрехи, дрехи, дрехи, дрехи, дрехи, дрехи, дрехи, дрехи, дрехи, дрехи, дрехи............

жена с достъп до интернет и добри финансови възможности ....