02 Дек 2015, 13:09
rabotnata pchela написа:Тази година и аз съм решила да пробвам с айсинг и да ги нарисувам. Даже тази картинка от началанта старница си я запазвам за да я използвам за пример. Много е красиво. Имам един фондан в хладилника стои от рд на малкия (от февруари) и мисля, че няма нужда да го ползвам. Евентуално мога да купя друг за основа, но определено в пъти повече съм се надъхала сама да рисувам. :)
02 Дек 2015, 15:41
02 Дек 2015, 17:30
Локумът написа:Много ги ям всякакви такива сладки, но без глазура са още по-яки :)
02 Дек 2015, 18:02
donni написа:Локумът написа:Много ги ям всякакви такива сладки, но без глазура са още по-яки :)
Така е глазурата разваля всичко, понеже е само химия в нея, няма нищо вкусно и естествено
02 Дек 2015, 18:20
donni написа:Локумът написа:Много ги ям всякакви такива сладки, но без глазура са още по-яки :)
Така е глазурата разваля всичко, понеже е само химия в нея, няма нищо вкусно и естествено
03 Дек 2015, 11:17
03 Дек 2015, 12:48
Anka написа:Майка ми прави по-здравословен вариант, сега прави най-често за малкия покрай Коледа. ;) Използва само бяла глазура (т.е захар и мляко) и същото + какао и с тъмното рисува. Получават се добре и няма нищо неестествено в тях. :)
03 Дек 2015, 13:18
Mamacita написа:Anka написа:Майка ми прави по-здравословен вариант, сега прави най-често за малкия покрай Коледа. ;) Използва само бяла глазура (т.е захар и мляко) и същото + какао и с тъмното рисува. Получават се добре и няма нищо неестествено в тях. :)
Ще ни дадеш ли точна рецепта, интересно ми е как се получава - като крем или по-скоро като фондан?