Апарати, аксесоари и уреди с медицинска или козметична употреба - задайте своя въпрос и вижте повече мнения.
22 Фев 2015, 19:54
Е всичко е хапването и витамините - аз наблягам на джинджифила, а от тази година започнах да давам и на децата

))
22 Фев 2015, 20:43
Pipilota написа:Е всичко е хапването и витамините - аз наблягам на джинджифила, а от тази година започнах да давам и на децата

))
На децата си как им даваш джинджифил, мен ме е страх да давам .... сякаш малки ми се виждат
21 Юли 2015, 14:34
Не е много трудно да се подсили имунитета, освен че има доста препарати, като витамини и имуностимулатори, природата също може да помогне и то доста!
21 Юли 2015, 21:41
Споедд мен в повечего случаи е въпрос на късмет дали ше боледуваме или не
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
21 Юли 2015, 21:53
Не е така! Имунитета мице да се подхранва. [emoji6]
22 Юли 2015, 11:05
ГОлемите трявба да си пийват всяка вечер по малко ракия да им убиват паразитите!
03 Сеп 2015, 11:31
много плодове и зеленчуци вършат идеална работа и са страхотен имуностимулант за целия организъм.
03 Сеп 2015, 12:05
Аз обичам зимата да пия много чай, наистина ми помага, а и понеже страдах от цистит се научих да пия и червена боровинка, сега си правя разни миксове като пия в студените дни и боровинка да не се мъча пак с неприятния цистит. В чая винаги слагам джинджифил и лимон!
17 Сеп 2015, 13:45
annamaria написа:много плодове и зеленчуци вършат идеална работа и са страхотен имуностимулант за целия организъм.
то така ама си е друго да има и малко помощ, затова е добре да се пият хапченца, аз давам респивакс
17 Сеп 2015, 14:07
Slavena написа:annamaria написа:много плодове и зеленчуци вършат идеална работа и са страхотен имуностимулант за целия организъм.
то така ама си е друго да има и малко помощ, затова е добре да се пият хапченца, аз давам респивакс

Абе не е достатъчно само хапването, но и от хапчета няма кой знае какъв смисъл, най-добре да се опитат други имуностимуланти като пчелни продукти или да се наблегне на храни с повечко такива свойства