Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Хълцате ли често, а какви начини имате за прекратяване на хълцането?

25 Яну 2016, 09:51

На мен ми се е случвало ако много бързо ям и преглъщам, да се разхълцам. Така че яжте бавно и спокойно :smile:

07 Мар 2016, 16:55

fairy написа:На мен ми се е случвало ако много бързо ям и преглъщам, да се разхълцам. Така че яжте бавно и спокойно :smile:

на мен най-вече от смях, особено ако някой ме гъделичка! :( Няма начин да спре, какво ли не съм пробвала и не минава.

12 Мар 2016, 17:04

Не хълцам, ако ми се случи най-много един път и преставам. Истинска благословия! :grin:

12 Мар 2016, 20:51

roksana написа:Не хълцам, ако ми се случи най-много един път и преставам. Истинска благословия! :grin:

Вярно си е благословия. :mrgreen: Като има хора, които хълцат с часове, не им е лесно. А сещаате ли се за случаи, при които има хора, които с години хълцат, много гадно!

15 Мар 2016, 16:28

Monika_Spasova написа:
roksana написа:Не хълцам, ако ми се случи най-много един път и преставам. Истинска благословия! :grin:

Вярно си е благословия. :mrgreen: Като има хора, които хълцат с часове, не им е лесно. А сещаате ли се за случаи, при които има хора, които с години хълцат, много гадно!

Това вече е сериозен проблем, който не всеки лекар може да разреши. Предизвикано е хълцането от нещо друго.

07 Апр 2016, 11:45

zagrijena написа:
Monika_Spasova написа:

Това вече е сериозен проблем, който не всеки лекар може да разреши. Предизвикано е хълцането от нещо друго.
Сигурно са ходили по лекари, има си доста, които са в рекордите на Гинес от това хълцане. :lol:

19 Окт 2016, 14:01

На мен само завиването ми помага, като се стопля и спирам да хълцам, не знам какво провокира хълцането. Бях прочела, че помага като лапнеш лъжичка захар, но при мен нямаше никакъв ефект, а понякога се случва цяла седмица да хълцам всеки ден.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2